• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Salomon Départ 1.0 24/25
Salomon Départ 1.0 24/25
NY

Salomon

Salomon Départ 1.0 24/25

Salomon Depart 1.0-skidorna har en fräsch freestylekänsla med en härligt tillbakablickande vibb. Salomon säger att Depart 1.0 har utvecklats för att uppfylla behoven för post-park-åkning, men de skulle lika gärna kunna peka på den ursprungliga pre-park-åkningen när du var tvungen att göra ditt eget roliga på de naturliga features du kunde hitta. Den generösa rockern och kärnan i karuba/poplarträ, som backas upp av lätta basaltfibrer, ger denna mid-fat ripper gränslös energi och pop. Den snabba svängradien på 15 m ger dig full kontroll när det är dags att ta ut svängarna. Kasta av dig bojorna och visa gänget vad du går för - Salomon Depart 1.0-skidorna är här för att göra ett statement. FORMPROFIL: Freestyle/park-profil KÄRNA - Hel träkärna i poppel- och karubaträ: Träkärnan består av en blandning av poppel och karubaträ. Karubaträet gör skidan lätt och stabil. FÖRSTÄRKNINGAR - Bindningsförstärkning i Ti: Ett titanalinlägg under foten, från kant till kant genom hela skidan, för maximal kraftöverföring och ökat kantgrepp på hård snö. KONSTRUKTION: Sidoväggar i halv flerskiktskonstruktion FÖRSTÄRKNINGAR: Glasfiber Specifikationer:

Längd (cm)170180
Tip (mm)137140
Midja (mm)104106
Tail (mm)125128
Svängradie (m)1415
Vikt per skida (g)15801740

Längd

7 100 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Salomon

Salomon Depart 1.0-skidorna har en fräsch freestylekänsla med en härligt tillbakablickande vibb. Salomon säger att Depart 1.0 har utvecklats för att uppfylla behoven för post-park-åkning, men de skulle lika gärna kunna peka på den ursprungliga pre-park-åkningen när du var tvungen att göra ditt eget roliga på de naturliga features du kunde hitta. Den generösa rockern och kärnan i karuba/poplarträ, som backas upp av lätta basaltfibrer, ger denna mid-fat ripper gränslös energi och pop. Den snabba svängradien på 15 m ger dig full kontroll när det är dags att ta ut svängarna. Kasta av dig bojorna och visa gänget vad du går för - Salomon Depart 1.0-skidorna är här för att göra ett statement.

FORMPROFIL: Freestyle/park-profil
KÄRNA - Hel träkärna i poppel- och karubaträ: Träkärnan består av en blandning av poppel och karubaträ. Karubaträet gör skidan lätt och stabil.
FÖRSTÄRKNINGAR - Bindningsförstärkning i Ti: Ett titanalinlägg under foten, från kant till kant genom hela skidan, för maximal kraftöverföring och ökat kantgrepp på hård snö.
KONSTRUKTION: Sidoväggar i halv flerskiktskonstruktion
FÖRSTÄRKNINGAR: Glasfiber

Specifikationer:
Längd (cm)170180
Tip (mm)137140
Midja (mm)104106
Tail (mm)125128
Svängradie (m)1415
Vikt per skida (g)15801740