• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Extrem Roots 90 23/24
Extrem Roots 90 23/24
REA 20%

Extrem

Extrem Roots 90 23/24

Extrem Roots 90 är utvecklad tillsammans med en grupp skidåkande ungdomar för att skapa en lekfull men ändå stabil skida. Den finjusterade midjebredden på 90 mm fungerar perfekt över hela berget i alla fören. Från pist, till park och ut i offpisten, Roots 90 kan hantera allt med sitt mjuka och smidiga flex. En skida som ger en massa skoj för nästa generations åkare. Receptet för allt kul ligger i en träkärna i poppel som gör skidan livfull samtidigt som den är lätt tillsamans med en förfinad rockerprofil är lika förfinad som gör att skidan flyter bra i mjuk, djup snö och svänger på en femöring när det krävs. Racebelag med grafit gör skidorna extra snabba eftersom även yngre åkare gillar att köra fort, och extra tjocka stålkanter håller även när kidsen hittar nya vägar genom skogen och slår i stenar. Mest troligt är Roots 90 världens mest avancerade skida för yngre friåkare. Specifikationer:

Längd

4 319 kr
5 399 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Extrem

Extrem Roots 90 är utvecklad tillsammans med en grupp skidåkande ungdomar för att skapa en lekfull men ändå stabil skida. Den finjusterade midjebredden på 90 mm fungerar perfekt över hela berget i alla fören. Från pist, till park och ut i offpisten, Roots 90 kan hantera allt med sitt mjuka och smidiga flex. En skida som ger en massa skoj för nästa generations åkare.

Receptet för allt kul ligger i en träkärna i poppel som gör skidan livfull samtidigt som den är lätt tillsamans med en förfinad rockerprofil är lika förfinad som gör att skidan flyter bra i mjuk, djup snö och svänger på en femöring när det krävs. Racebelag med grafit gör skidorna extra snabba eftersom även yngre åkare gillar att köra fort, och extra tjocka stålkanter håller även när kidsen hittar nya vägar genom skogen och slår i stenar. Mest troligt är Roots 90 världens mest avancerade skida för yngre friåkare.

Specifikationer: