• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Extrem Mother Tree 105 22/23
Extrem Mother Tree 105 22/23

Extrem

Extrem Mother Tree 105 22/23

Extrem Mothertree 105 är världens första friåkningsskida som är utvecklad av kvinnliga åkare, för kvinnliga åkare. Det är en otroligt mångsidig skida som hela tiden är smidig och lekfull, oavsett dagen bjuder på djupt puder, vindpackat eller hårdare snö. Det här är helt enkelt den ultimata skidan för kvinnliga friåkare som söker en pålitlig partner att ta med sig på äventyr över hela skidvärlden, redo att ta sig an stora berg. Hemligheten ligger i kombinationen av en perfekt avvägd konstruktion och geometri tillsammans med en låg vikt, endast 1 780 gram i 172 cm. Grunden är en träkärna i spänstig poppel och lätt paulownia. Racegummidämpning i tip och tail minimerar vibrationer på hårt underlag och gör skidan stabil. Progressiv rocker i tip och tail gör skidan otroligt lätthanterlig och smidig i en rad olika snöförhållanden. Specifikationer:

Längd

8 299 kr

I lager

Tillval

Marker Squire 11 Black

Marker Squire 11 Black

Black

1 995 kr

53 st

Fritschi Tecton 13

Fritschi Tecton 13

7 000 kr

16 st

Storlek

58261_1

Salomon S/Lab Shift MNC 10

5 500 kr

11 st

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Extrem

Extrem Mothertree 105 är världens första friåkningsskida som är utvecklad av kvinnliga åkare, för kvinnliga åkare. Det är en otroligt mångsidig skida som hela tiden är smidig och lekfull, oavsett dagen bjuder på djupt puder, vindpackat eller hårdare snö. Det här är helt enkelt den ultimata skidan för kvinnliga friåkare som söker en pålitlig partner att ta med sig på äventyr över hela skidvärlden, redo att ta sig an stora berg.

Hemligheten ligger i kombinationen av en perfekt avvägd konstruktion och geometri tillsammans med en låg vikt, endast 1 780 gram i 172 cm. Grunden är en träkärna i spänstig poppel och lätt paulownia. Racegummidämpning i tip och tail minimerar vibrationer på hårt underlag och gör skidan stabil. Progressiv rocker i tip och tail gör skidan otroligt lätthanterlig och smidig i en rad olika snöförhållanden.

Specifikationer: