• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Extrem Fusion 95 23/24
Extrem Fusion 95 23/24

Extrem

Extrem Fusion 95 23/24

Den testvinnande Extrem Fusion 95 är det perfekta valet för skidåkaren som vill ha en skida för all typ av åkning över hela berget –  oavsett om det betyder ospårat puder, pucklar eller nypistad manchester. Fusion 95 levererar hela tiden en perfekt balans mellan stabilitet, kantgrepp, lekfullhet och lättsamhet. Det här helt enkelt en skida som definierar begreppet allmountain. Hemligheten bakom denna mångsidighet är en väl avvägd kombination av geometri och konstruktion. Träkärnan är tillverkad av spänstig poppel och stabil bok. I tip och tail har vi lagt in racegummidämpning för att minimera vibrationer, vilket gör att skidan har ett bra kantgrepp och ligger tryggt på sväng i pisten. En välbalanserad, progressiv rocker i tip och tail gör Fusion 95 otroligt lättåkt och smidig. Specifikationer:

Längd

8 299 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Extrem

Den testvinnande Extrem Fusion 95 är det perfekta valet för skidåkaren som vill ha en skida för all typ av åkning över hela berget –  oavsett om det betyder ospårat puder, pucklar eller nypistad manchester. Fusion 95 levererar hela tiden en perfekt balans mellan stabilitet, kantgrepp, lekfullhet och lättsamhet. Det här helt enkelt en skida som definierar begreppet allmountain.

Hemligheten bakom denna mångsidighet är en väl avvägd kombination av geometri och konstruktion. Träkärnan är tillverkad av spänstig poppel och stabil bok. I tip och tail har vi lagt in racegummidämpning för att minimera vibrationer, vilket gör att skidan har ett bra kantgrepp och ligger tryggt på sväng i pisten. En välbalanserad, progressiv rocker i tip och tail gör Fusion 95 otroligt lättåkt och smidig.

Specifikationer: