• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
58613-115797_1
58613-115797_1
REA 20%

Black

Armada

Armada Shift MNC 13 Black

Armada Shift är en ny variant av gåbindning där de med en ny konstruktion byggt en bindning som kan användas precis som en vanlig alpinbindning för att sedan enkelt bli en touringbindning för pjäxor med tech-inserts. Armada Shift är bindningen som verkligen har kombinerat det bästa av två världar! Shift är stabil och ger trygghet som vilken annan alpinbindning skulle göra samtidigt som den är lätt och smidig uppför. Armada Shift är tillverkad i kolfiberförstärkt kompositmaterial kombinerat med aluminium och stål.Kombon av de olika materialen ger dig en robust och stark bindning samtidigt som vikten hålls nere. DIN-skala mellan 6-13

4 800 kr
6 000 kr

1 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Armada

Armada Shift är en ny variant av gåbindning där de med en ny konstruktion byggt en bindning som kan användas precis som en vanlig alpinbindning för att sedan enkelt bli en touringbindning för pjäxor med tech-inserts. Armada Shift är bindningen som verkligen har kombinerat det bästa av två världar!

Shift är stabil och ger trygghet som vilken annan alpinbindning skulle göra samtidigt som den är lätt och smidig uppför. Armada Shift är tillverkad i kolfiberförstärkt kompositmaterial kombinerat med aluminium och stål.Kombon av de olika materialen ger dig en robust och stark bindning samtidigt som vikten hålls nere.

DIN-skala mellan 6-13