• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Salomon Crampon MTN/Backland
Salomon Crampon MTN/Backland

Salomon

Salomon Crampon MTN/Backland

Salomon Crampon för MTN/Backland-bindningen, ger bättre grepp på is. Dessa skarjärn är kompatibla med Salomon, Atomic och Armada och deras MTN eller Backland modeller. EJ Shift! Att montera stegjärnen är superenkelt, eftersom de glider in vertikalt från toppen istället för att glida in från sidan, och den smarta axeldesignen centrerar stegjärnet utan att behöva plastklämman som levereras med MTN-bindningarna. Färgkodad för att underlätta identifiering av bredden; 90 mm är rött, 100 mm är svart och 110 mm är mörkblått. Specifikationer: Finns i bredderna (max midjemått på skidan): 90 mm - Röd 100 mm - Svart 110 mm - Blå

Storlek

800 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Salomon

Salomon Crampon för MTN/Backland-bindningen, ger bättre grepp på is. Dessa skarjärn är kompatibla med Salomon, Atomic och Armada och deras MTN eller Backland modeller. EJ Shift!

Att montera stegjärnen är superenkelt, eftersom de glider in vertikalt från toppen istället för att glida in från sidan, och den smarta axeldesignen centrerar stegjärnet utan att behöva plastklämman som levereras med MTN-bindningarna. Färgkodad för att underlätta identifiering av bredden; 90 mm är rött, 100 mm är svart och 110 mm är mörkblått.

Specifikationer:

Finns i bredderna (max midjemått på skidan):

90 mm - Röd
100 mm - Svart
110 mm - Blå