• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Marker Duke PT 16 Tan Black
Marker Duke PT 16 Tan Black

Tan Black

Marker

Marker Duke PT 16 Tan Black

För seriösa friåkare, MARKER DUKE PT är perfekt för alla som åker mest liftburen pist/offpist och vill ha säkerheten och enkelheten från freeride bindningarna men vill kunna sätta på stighudarna ibland och komma åt dom riktigt unika upplevelserna. Med den innovativa RIDE & HIKE tådelen, som ger möjlighet att kombinera pin-teknologins fördelar vid toppturer med säkerheten från Royal familjens friåkningsbindningar, är det nu möjligt. Duke PT är säkerhetsklassad och ISO-certifierad från 6-16, helt unikt. Vid normal hård åkning drar du nytta av magnesiumchassit i den senaste versionen av Inter Pivot 3 Freeride häldelen, när det är dags att knalla uppför så vickar man helt enkelt fram tådelen och klickar i sina pin pjäxor eller så tar man av tådelen och sparar upp till 300 gram. Vikt 1050g/1350 g Duke PT kommer i 3 versioner; DIN 11, DIN 13 och DIN 16. Med sina fantastiska utförsegenskaper, sin trygga utlösningsfunktion och stabila åkkänsla är det ingen nyhet att Marker Duke PT först och främst är konstruerad för friåkning. Men det som överaskar mest är att den dessutom är riktigt bra uppför trots sin relativt höga vikt. När du går uppför så plockar du enkelt bort den alpina tådelen och använder bara techfästena. Därmed så flyttar du 300 gram från fötterna till ryggsäcken vilket gör stor skillnad. Tro oss, vi har testat! Duke PT 16 har en fin rörlighet, fullt utslag framåt och är väldigt stabil att gå på hård skrå med. Det finns 2 lägen på hälhöjaren - noll och tio grader vilket räcker gott. Marker Duke PT 16 är perfekt för friåkaren som vill ha möjlighet att ta sig uppåt några hundra fallhöjdsmeter och inte göra avkall på utförsåkningen och bör kombineras med ett par styva pjäxor med tech-insert och gåläge samt ett par hyfsat breda friåkningsskidor. Vikt: PT 16 1350 gram (1050 gram utan tådel) DIN: PT 16 6-16 Ståhöjd: 24 mm Gåläge: 0 och 10 grader Skistopper bredd: 100 mm och 125 mm

Färger

  • Marker Duke PT 16 Green Black
  • Marker Duke PT 16 Tan Black

Storlek

6 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Marker

För seriösa friåkare, MARKER DUKE PT är perfekt för alla som åker mest liftburen pist/offpist och vill ha säkerheten och enkelheten från freeride bindningarna men vill kunna sätta på stighudarna ibland och komma åt dom riktigt unika upplevelserna. Med den innovativa RIDE & HIKE tådelen, som ger möjlighet att kombinera pin-teknologins fördelar vid toppturer med säkerheten från Royal familjens friåkningsbindningar, är det nu möjligt. Duke PT är säkerhetsklassad och ISO-certifierad från 6-16, helt unikt. Vid normal hård åkning drar du nytta av magnesiumchassit i den senaste versionen av Inter Pivot 3 Freeride häldelen, när det är dags att knalla uppför så vickar man helt enkelt fram tådelen och klickar i sina pin pjäxor eller så tar man av tådelen och sparar upp till 300 gram. Vikt 1050g/1350 g


Duke PT kommer i 3 versioner; DIN 11, DIN 13 och DIN 16. Med sina fantastiska utförsegenskaper, sin trygga utlösningsfunktion och stabila åkkänsla är det ingen nyhet att Marker Duke PT först och främst är konstruerad för friåkning. Men det som överaskar mest är att den dessutom är riktigt bra uppför trots sin relativt höga vikt.

När du går uppför så plockar du enkelt bort den alpina tådelen och använder bara techfästena. Därmed så flyttar du 300 gram från fötterna till ryggsäcken vilket gör stor skillnad. Tro oss, vi har testat!

Duke PT 16 har en fin rörlighet, fullt utslag framåt och är väldigt stabil att gå på hård skrå med. Det finns 2 lägen på hälhöjaren - noll och tio grader vilket räcker gott.

Marker Duke PT 16 är perfekt för friåkaren som vill ha möjlighet att ta sig uppåt några hundra fallhöjdsmeter och inte göra avkall på utförsåkningen och bör kombineras med ett par styva pjäxor med tech-insert och gåläge samt ett par hyfsat breda friåkningsskidor.

Vikt:
PT 16 1350 gram (1050 gram utan tådel)

DIN:
PT 16 6-16

Ståhöjd:
24 mm

Gåläge:
0 och 10 grader

Skistopper bredd:
100 mm och 125 mm