• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Marker Duke PT 13
Marker Duke PT 13

Black Red

Marker

Marker Duke PT 13

Marker Duke PT kombinerar det bästa av två världar: Den kompromisslösa utförsåkningen hos en high-end freeride-bindning med de bekväma uppförsbacksegenskaperna hos en pin-bindning. Från och med den här säsongen är Duke PT tillgänglig med en utökad DIN-inställning 11, 13 och 16. Från nybörjarfriåkare till radikala laddare för stora berg, friåkare på alla nivåer kan nu dra nytta av enastående funktioner som Ride & Hike-tån och den multifunktionella Lock & Gå enhet. Den nya Duke PT 13 med DIN 4-13 kombinerar prestanda hos en Griffon med bekväma uppförsbacksegenskaper hos en stiftbindning. En absolut höjdpunkt är den innovativa Ride & Hike-tån. För gångläge låses den övre delen helt enkelt upp och lutas framåt, vilket avslöjar stiftbindningen. För att spara vikt kan överdelen tas av och förvaras i en ryggsäck. Den multifunktionella Lock & Walk-enheten låser automatiskt bromsarna och ger en 10° hälhöjare. För nedförsläge klickas den främre delen tillbaka på basplattan, fyrdubbelt säkrad med Auto Quad Lock-tekniken. Nu fungerar tåstycket precis som en alpin tå med alla dess fördelar! Hälen är den senaste generationen av Inter Pivot-klackar. Den låga höjden på 24 mm möjliggör direkt kraftöverföring och snabba kantbyten. Tack vare Multinorm är alla Duke PT kompatibla med alpina, touring- och GripWalk-pjäxor. Specifikationer: DIN: 4 - 13 Vikt: 1000g (uppför) 1300g (nedför)

Storlek

5 799 kr

13 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Marker

Marker Duke PT kombinerar det bästa av två världar: Den kompromisslösa utförsåkningen hos en high-end freeride-bindning med de bekväma uppförsbacksegenskaperna hos en pin-bindning. Från och med den här säsongen är Duke PT tillgänglig med en utökad DIN-inställning 11, 13 och 16. Från nybörjarfriåkare till radikala laddare för stora berg, friåkare på alla nivåer kan nu dra nytta av enastående funktioner som Ride & Hike-tån och den multifunktionella Lock & Gå enhet.

Den nya Duke PT 13 med DIN 4-13 kombinerar prestanda hos en Griffon med bekväma uppförsbacksegenskaper hos en stiftbindning. En absolut höjdpunkt är den innovativa Ride & Hike-tån. För gångläge låses den övre delen helt enkelt upp och lutas framåt, vilket avslöjar stiftbindningen. För att spara vikt kan överdelen tas av och förvaras i en ryggsäck. Den multifunktionella Lock & Walk-enheten låser automatiskt bromsarna och ger en 10° hälhöjare. För nedförsläge klickas den främre delen tillbaka på basplattan, fyrdubbelt säkrad med Auto Quad Lock-tekniken. Nu fungerar tåstycket precis som en alpin tå med alla dess fördelar! Hälen är den senaste generationen av Inter Pivot-klackar. Den låga höjden på 24 mm möjliggör direkt kraftöverföring och snabba kantbyten. Tack vare Multinorm är alla Duke PT kompatibla med alpina, touring- och GripWalk-pjäxor.


Specifikationer:

DIN: 4 - 13
Vikt: 1000g (uppför) 1300g (nedför)