• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Marker Duke PT 11 Anthracite Grey
Marker Duke PT 11 Anthracite Grey

Anthracite Grey

Marker

Marker Duke PT 11 Anthracite Grey

Marker Duke PT kombinerar det bästa av två världar: Den kompromisslösa utförsåkningen hos en high-end freeride-bindning med de bekväma uppförsbacksegenskaperna hos en pin-bindning. Från och med den här säsongen är Duke PT tillgänglig med en utökad DIN-inställning 11, 13 och 16. Från nybörjarfriåkare till radikala laddare för stora berg, friåkare på alla nivåer kan nu dra nytta av enastående funktioner som Ride & Hike-tån och den multifunktionella Lock & Gå enhet. Den nya Duke PT 11 med DIN 3-11 kombinerar prestandan hos en Squire med bekväma uppförsbacksegenskaper hos en stiftbindning/Tech. En absolut höjdpunkt är den innovativa Ride & Hike-tån. För gångläge låses den övre delen helt enkelt upp och lutas framåt, vilket avslöjar stiftbindningen. För att spara vikt kan överdelen tas av och förvaras i en ryggsäck. Den multifunktionella Lock & Walk-enheten låser automatiskt bromsarna och ger en 10° hälhöjare. För nedförsläge klickas den främre delen tillbaka på basplattan, fyrdubbelt säkrad med Auto Quad Lock-tekniken. Nu fungerar tåstycket precis som en alpin tå med alla dess fördelar! Hälen är den senaste generationen av Inter Pivot-klackar. Den låga höjden på 24 mm möjliggör direkt kraftöverföring och snabba kantbyten. Tack vare Multinorm är alla Duke PT kompatibla med alpina, touring- och GripWalk-pjäxor. Specifikationer: DIN: 3 - 11 Vikt: 850g (uppför) 1150g (nedför)

Storlek

5 299 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Marker

Marker Duke PT kombinerar det bästa av två världar: Den kompromisslösa utförsåkningen hos en high-end freeride-bindning med de bekväma uppförsbacksegenskaperna hos en pin-bindning. Från och med den här säsongen är Duke PT tillgänglig med en utökad DIN-inställning 11, 13 och 16. Från nybörjarfriåkare till radikala laddare för stora berg, friåkare på alla nivåer kan nu dra nytta av enastående funktioner som Ride & Hike-tån och den multifunktionella Lock & Gå enhet.

Den nya Duke PT 11 med DIN 3-11 kombinerar prestandan hos en Squire med bekväma uppförsbacksegenskaper hos en stiftbindning/Tech. En absolut höjdpunkt är den innovativa Ride & Hike-tån. För gångläge låses den övre delen helt enkelt upp och lutas framåt, vilket avslöjar stiftbindningen. För att spara vikt kan överdelen tas av och förvaras i en ryggsäck. Den multifunktionella Lock & Walk-enheten låser automatiskt bromsarna och ger en 10° hälhöjare. För nedförsläge klickas den främre delen tillbaka på basplattan, fyrdubbelt säkrad med Auto Quad Lock-tekniken. Nu fungerar tåstycket precis som en alpin tå med alla dess fördelar! Hälen är den senaste generationen av Inter Pivot-klackar. Den låga höjden på 24 mm möjliggör direkt kraftöverföring och snabba kantbyten. Tack vare Multinorm är alla Duke PT kompatibla med alpina, touring- och GripWalk-pjäxor.


Specifikationer:

DIN: 3 - 11
Vikt: 850g (uppför) 1150g (nedför)