• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Sweet Protection W Crusader Gore-Tex Pro Jacket Lava Red
Sweet Protection W Crusader Gore-Tex Pro Jacket Lava Red

Lava Red

Sweet Protection

Sweet Protection W Crusader Gore-Tex Pro Jacket Lava Red

Crusader GORE-TEX Pro Jacket W i dammodell är Sweet Protections mest andningsbara, slitstarka och funktionella skid- och snowboardjacka för suverän prestanda på stora berg. Den avancerade konstruktionen med en ledande passform säkerställer obegränsad rörlighet och oöverträffad rörelsefrihet med ett fantastiskt skydd utrustat med alla tekniska detaljer du behöver kan du självsäkert och obehindrat röra dig över hela berget. Crusader GORE-TEX Pro Jacket är tillverkad i det robusta och återvunna 3L GORE-TEX® Pro som erbjuder oöverträffligt väderskydd mot vatten och vind och en exemplarisk andningsförmåga. Med justerbar och hjälmkompatibel huva har du ytterligare ett lätthanterligt skydd uppe på de blåsiga bergstopparna och med hjälp av ett avtagbart snölås kombinerat med kardborrejustering och stretchiga muddar med tumhål i ärmsluten håller du kyla och snö ute även under dina rafflande åk nerför i djupt och fluffigt puder. Med lättåtkomliga ventilationsdragkedjor under ärmarna har du en smidig och svalkande luftgenomströmning på nolltid när aktivitetsnivån stiger, vilka dessutom fungerar utmärkt även med ryggsäck på. Samtliga exponerade dragkedjor är vattentäta och med en delad fåll har Crusader GORE-TEX Pro Jacket något längre passform i baktill, för praktiskt skydd och snygg passform.Ta tryggt och smidigt med dig dina viktigaste ägodelar i de två stora bröstfickorna, liftkortsfickan och den laminerade innerfickan och dra ut på berget i sökandet på de orörda puderåken! Specifikationer: GORE-TEX PRO Tyg Vattenpelare: 20.000 WP Andningsförmåga: 20 000 MVP 3 lager tyg Ledad ärmkonstruktion Alla konstruktionssömmar är täta mot väder och vind Hakskydd med dragkedja i garage Knapp med dragkedja framtill Ventilationsdragkedja 2-vägs YKK-dragkedja fram Vattentåliga YKK®-dragkedjor Greppvänliga avdragare Säkra handfickor Liftkortsficka Innerficka Nedfälld bakkant för extra täckning Kardborre justerbara muddar Integrerad handdamask med tumhål Justerbar huva med hög krage Avtagbart snölås med silikongrepp

Storlek

7 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Sweet Protection

Crusader GORE-TEX Pro Jacket W i dammodell är Sweet Protections mest andningsbara, slitstarka och funktionella skid- och snowboardjacka för suverän prestanda på stora berg. Den avancerade konstruktionen med en ledande passform säkerställer obegränsad rörlighet och oöverträffad rörelsefrihet med ett fantastiskt skydd utrustat med alla tekniska detaljer du behöver kan du självsäkert och obehindrat röra dig över hela berget.

Crusader GORE-TEX Pro Jacket är tillverkad i det robusta och återvunna 3L GORE-TEX® Pro som erbjuder oöverträffligt väderskydd mot vatten och vind och en exemplarisk andningsförmåga. Med justerbar och hjälmkompatibel huva har du ytterligare ett lätthanterligt skydd uppe på de blåsiga bergstopparna och med hjälp av ett avtagbart snölås kombinerat med kardborrejustering och stretchiga muddar med tumhål i ärmsluten håller du kyla och snö ute även under dina rafflande åk nerför i djupt och fluffigt puder. Med lättåtkomliga ventilationsdragkedjor under ärmarna har du en smidig och svalkande luftgenomströmning på nolltid när aktivitetsnivån stiger, vilka dessutom fungerar utmärkt även med ryggsäck på. Samtliga exponerade dragkedjor är vattentäta och med en delad fåll har Crusader GORE-TEX Pro Jacket något längre passform i baktill, för praktiskt skydd och snygg passform.Ta tryggt och smidigt med dig dina viktigaste ägodelar i de två stora bröstfickorna, liftkortsfickan och den laminerade innerfickan och dra ut på berget i sökandet på de orörda puderåken!
Specifikationer:
GORE-TEX PRO Tyg
Vattenpelare: 20.000 WP
Andningsförmåga: 20 000 MVP
3 lager tyg
Ledad ärmkonstruktion
Alla konstruktionssömmar är täta mot väder och vind
Hakskydd med dragkedja i garage
Knapp med dragkedja framtill
Ventilationsdragkedja
2-vägs YKK-dragkedja fram
Vattentåliga YKK®-dragkedjor
Greppvänliga avdragare
Säkra handfickor
Liftkortsficka
Innerficka
Nedfälld bakkant för extra täckning
Kardborre justerbara muddar
Integrerad handdamask med tumhål
Justerbar huva med hög krage
Avtagbart snölås med silikongrepp