• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna W Lofoten Gore-Tex Pants Caviar
Norröna W Lofoten Gore-Tex Pants Caviar
Rea 40%

Norröna

Norröna W Lofoten Gore-Tex Pants Caviar

Lofoten Gore-Tex Pants är och har utvecklats för att erbjuda lätta och följsamma freeride-byxor med en optimal balans mellan vikt och slitstarkhet. Dessa dambyxor utgör Norrønas lättaste och mest andningsbara alternativ för dynamiska äventyr i bergen, tillverkade i lätt, återvunnet Gore-Tex-material med 70Dx160D försedda med TR2-insida. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen/bibs och snölåset på din matchande Norrøna jacka. Med en optimerad justerbar midja för att förhindra luckor i fronten tillsammans med exempelvis en hängseldel. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger total tätning. Lofoten Gore-Tex Pants har en teknisk passform och är något smalare än de andra byxorna i Lofoten-serien, men de är fortfarande anpassade för dina freeride-äventyr. De är utrustade med viktiga funktioner som Custom-fit system™, lårventilation från midjan till knäna, rymliga lårfickor för förvaring av nödvändig utrustning och förstärkningar på insidan av underbenet som skyddar mot vassa skidkanter och självklart är benbredden anpassad för att rymma en pjäxa. Andra viktiga funktioner inkluderar följsamt förböjda ben, tryckknappsspänne runt vristerna och integrerade snödamasker. Specifikationer: Ett återvunnet GORE-TEX ® 3-lagers tyg 70Dx160D med en TR2-insida. Längd innersöm: 80,5 cm i M. Slim passform. Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib W’s.

Storlek

3 479 kr
5 799 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Pants är och har utvecklats för att erbjuda lätta och följsamma freeride-byxor med en optimal balans mellan vikt och slitstarkhet. Dessa dambyxor utgör Norrønas lättaste och mest andningsbara alternativ för dynamiska äventyr i bergen, tillverkade i lätt, återvunnet Gore-Tex-material med 70Dx160D försedda med TR2-insida. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen/bibs och snölåset på din matchande Norrøna jacka. Med en optimerad justerbar midja för att förhindra luckor i fronten tillsammans med exempelvis en hängseldel. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger total tätning.

Lofoten Gore-Tex Pants har en teknisk passform och är något smalare än de andra byxorna i Lofoten-serien, men de är fortfarande anpassade för dina freeride-äventyr. De är utrustade med viktiga funktioner som Custom-fit system™, lårventilation från midjan till knäna, rymliga lårfickor för förvaring av nödvändig utrustning och förstärkningar på insidan av underbenet som skyddar mot vassa skidkanter och självklart är benbredden anpassad för att rymma en pjäxa. Andra viktiga funktioner inkluderar följsamt förböjda ben, tryckknappsspänne runt vristerna och integrerade snödamasker.
Specifikationer:
Ett återvunnet GORE-TEX ® 3-lagers tyg 70Dx160D med en TR2-insida.
Längd innersöm: 80,5 cm i M.
Slim passform.
Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib W’s.