• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna W Lofoten Gore-Tex Jacket Orange Alert Peach Amber
Norröna W Lofoten Gore-Tex Jacket Orange Alert Peach Amber
Rea 40%

Norröna

Norröna W Lofoten Gore-Tex Jacket Orange Alert Peach Amber

Lofoten Gore-Tex Jacket är en lätt, hållbar och minimalistisk skaljacka skapad för dynamiska bergsäventyr. Tillverkad av specialdesignat otroligt bra andningsbart 40D återvunnet Gore-Tex-tyg med en stickad interlock-foder, har denna skaljacka en enklare, mer mångsidig och bekväm design än Lofoten Gore-Tex Pro Jacket, utan att kompromissa på viktiga freeride-funktioner. Lofoten Gore-Tex Jacket är Norrønas mest flexibla och andningsbara jacka, som ger utmärkt skydd mot väder och vind under alla dina äventyr. Med den kortaste längden av alla jackor i Lofoten-serien har Lofoten Gore-Tex Jacket en normal passform, något kortare och mer boxig. De rymliga bröstfickorna ger smidig förvaring och är lätta att komma åt även med ryggsäck på, medan handvärmningsfickorna ger extra förvaring. Trots det stilrena utseendet är jackan fullt utrustad med viktiga freeride-funktioner som asymmetriska ärmslut med kardborrejustering, en inre bröstficka, vattenavvisande YKK®-dragkedjor, tvåvägsventilering under armarna, samt ett snölås med dragkedja och snäppfäste för enkel matchning med dina Norrøna-byxor. Specifikationer: Ett återvunnet 40D 3-lagers GORE-TEX®-tyg. Normal passform.

Storlek

3 599 kr
5 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Jacket är en lätt, hållbar och minimalistisk skaljacka skapad för dynamiska bergsäventyr. Tillverkad av specialdesignat otroligt bra andningsbart 40D återvunnet Gore-Tex-tyg med en stickad interlock-foder, har denna skaljacka en enklare, mer mångsidig och bekväm design än Lofoten Gore-Tex Pro Jacket, utan att kompromissa på viktiga freeride-funktioner. Lofoten Gore-Tex Jacket är Norrønas mest flexibla och andningsbara jacka, som ger utmärkt skydd mot väder och vind under alla dina äventyr.

Med den kortaste längden av alla jackor i Lofoten-serien har Lofoten Gore-Tex Jacket en normal passform, något kortare och mer boxig. De rymliga bröstfickorna ger smidig förvaring och är lätta att komma åt även med ryggsäck på, medan handvärmningsfickorna ger extra förvaring. Trots det stilrena utseendet är jackan fullt utrustad med viktiga freeride-funktioner som asymmetriska ärmslut med kardborrejustering, en inre bröstficka, vattenavvisande YKK®-dragkedjor, tvåvägsventilering under armarna, samt ett snölås med dragkedja och snäppfäste för enkel matchning med dina Norrøna-byxor.

Specifikationer:
Ett återvunnet 40D 3-lagers GORE-TEX®-tyg.
Normal passform.