• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna M Lyngen Gore-Tex Jacket Royal Blue Caviar
Norröna M Lyngen Gore-Tex Jacket Royal Blue Caviar
Rea 40%

Norröna

Norröna M Lyngen Gore-Tex Jacket Royal Blue Caviar

Lyngen Gore-Tex Jacket är Norrønas lättaste, mest packbara och vattentäta skidjacka speciellt utvecklad för topptur. Denna lätta skidjacka i herrmodell är en perfekt blandning av två olika teknologier: Huvudtyg i återvunnet 30D Gore-Tex© Active nylon för att ge maximalt skydd och andningsförmåga under hög intensitet, men ändå robust och hållbar med en betydligt lägre vikt än Norrønas andra skaljackor. Det andra materialet är en återvunnen 30D rip-stop GORE-TEX ® 3-lagers C-knit återvunnen nylon, som används på axlar, ärmar och krage för att öka rörelseomfånget och hållbarheten utan att kompromissa med skyddet. Jackan besitter alla de viktiga egenskaper som krävs för alla dina topptursäventyr och är utrustad med en frontventilationslösning som liknar plaggen i Lofoten-serien. Lyngen Gore-Tex Jacket är speciellt designad för topptur och är skapt för att tänja på gränserna för låg vikt och slitstyrka och erbjuder den perfekta kombinationen av vattentäthet, lättvikt, hållbarhet och andningsförmåga för att gemensamt skydda och underlätta din tid på berget. Med en förfinad teknisk passform i y-skärning ges du optimal rörelsefrihet – perfekt för alpina rörelser. Ärmarna är lätt förböjda och med en något längre rygg har du extra skydd. Lyngen Gore-Tex Jacket är även försedd med en skyddande och hjälmkompatibel stormhuva med smidig enhandsjustering, förvaringsmöjligheter i form av en invändig bröstficka och två vertikala bröstfickor förseglade med vattentäta YKK dragkedjor för trygg och smidig förvaring, och ventilationsdragkedjor placerade på bröst och under ärmarna för snabb och enkelt luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger. Med förstärkta axlar och en slät fleeceback intill huden ges du extra skydd och komfort och med justerbara ärmslut med muddar och dragsko i nedre fållen håller du smidigt ute snön i dina snygga svängar nerför efter en härlig vandring uppför! Specifikationer: Huvudtyg: GORE-TEX© Active-nylontyg, 30D återvunnet nylon. Andra materialet: GORE-TEX® 3-lagers, 30D återvunnet nylon. Teknisk passform.

Färger

  • Norröna M Lyngen Gore-Tex Jacket Royal Blue Caviar
  • Norröna M Lyngen Gore-Tex Jacket Arednalin

Storlek

3 599 kr
5 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lyngen Gore-Tex Jacket är Norrønas lättaste, mest packbara och vattentäta skidjacka speciellt utvecklad för topptur. Denna lätta skidjacka i herrmodell är en perfekt blandning av två olika teknologier: Huvudtyg i återvunnet 30D Gore-Tex© Active nylon för att ge maximalt skydd och andningsförmåga under hög intensitet, men ändå robust och hållbar med en betydligt lägre vikt än Norrønas andra skaljackor. Det andra materialet är en återvunnen 30D rip-stop GORE-TEX ® 3-lagers C-knit återvunnen nylon, som används på axlar, ärmar och krage för att öka rörelseomfånget och hållbarheten utan att kompromissa med skyddet.

Jackan besitter alla de viktiga egenskaper som krävs för alla dina topptursäventyr och är utrustad med en frontventilationslösning som liknar plaggen i Lofoten-serien. Lyngen Gore-Tex Jacket är speciellt designad för topptur och är skapt för att tänja på gränserna för låg vikt och slitstyrka och erbjuder den perfekta kombinationen av vattentäthet, lättvikt, hållbarhet och andningsförmåga för att gemensamt skydda och underlätta din tid på berget. Med en förfinad teknisk passform i y-skärning ges du optimal rörelsefrihet – perfekt för alpina rörelser. Ärmarna är lätt förböjda och med en något längre rygg har du extra skydd. Lyngen Gore-Tex Jacket är även försedd med en skyddande och hjälmkompatibel stormhuva med smidig enhandsjustering, förvaringsmöjligheter i form av en invändig bröstficka och två vertikala bröstfickor förseglade med vattentäta YKK dragkedjor för trygg och smidig förvaring, och ventilationsdragkedjor placerade på bröst och under ärmarna för snabb och enkelt luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger. Med förstärkta axlar och en slät fleeceback intill huden ges du extra skydd och komfort och med justerbara ärmslut med muddar och dragsko i nedre fållen håller du smidigt ute snön i dina snygga svängar nerför efter en härlig vandring uppför!

Specifikationer:
Huvudtyg: GORE-TEX© Active-nylontyg, 30D återvunnet nylon.
Andra materialet: GORE-TEX® 3-lagers, 30D återvunnet nylon.
Teknisk passform.