• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket Classic Green
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket Classic Green
Rea 30%

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket Classic Green

Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket är Norrønas mest slitstarka och fullt utrustade vattentäta skid- och snowboardjacka utvecklad för ‘big mountain freeride’. Det finns inga väder som denna jackan inte klarar av, Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket ger dig ett skydd mot väder och vind under alla krävande förhållanden på berget. Det är främst tack vare att jackan är tillverkad i ett hållbart och återvunnet trelagers 70Dx160D Gore-Tex® Pro membran som besitter överlägsen andningsförmåga och utmärkt väderskydd, tillsammans med vattentäta YKK® - dragkedjor. Designen är stilren och sammanhängande med den ikoniska Lofoten-stilen, och samtidigt utvecklad för att besitta alla funktioner som behövs för att vara den mest optimala självklara freeride-jackan. För att du inte ska bli begränsad i rörelse har jackan en teknisk passform och har flera ventilations- och förvaringsalternativ. Förutom jackans tvåvägsventilation under armarna finns det meshfodrad ventilation på baksidan av ärmarna med dragkedja. Fickorna är välplacerade för att vara lättåtkomliga och inte störas av ryggsäcken, det finns två fickor för händerna, två stora bröstfickor och två innerfickor. För att leva upp till att vara en jacka för tuffa förhållanden är funktioner såsom en skyddande stormhuva med enhandsjustering, snölås med dragkedja samt asymmetriska muddar med kardborrejustering. Framförallt finns en särskild nätfodrad frontventilation som löper från den nedre delen på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en transceiver och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste. Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket är en genomtänkt jacka för alla äventyr. Specifikationer: Norrønas mest kompetenta freeridejacka. Ett återvunnet 70D X 160D 3-lagers GORE-TEX® PRO-tyg. Teknisk passform.

Storlek

8 049 kr
11 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket är Norrønas mest slitstarka och fullt utrustade vattentäta skid- och snowboardjacka utvecklad för ‘big mountain freeride’. Det finns inga väder som denna jackan inte klarar av, Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket ger dig ett skydd mot väder och vind under alla krävande förhållanden på berget. Det är främst tack vare att jackan är tillverkad i ett hållbart och återvunnet trelagers 70Dx160D Gore-Tex® Pro membran som besitter överlägsen andningsförmåga och utmärkt väderskydd, tillsammans med vattentäta YKK® - dragkedjor. Designen är stilren och sammanhängande med den ikoniska Lofoten-stilen, och samtidigt utvecklad för att besitta alla funktioner som behövs för att vara den mest optimala självklara freeride-jackan.

För att du inte ska bli begränsad i rörelse har jackan en teknisk passform och har flera ventilations- och förvaringsalternativ. Förutom jackans tvåvägsventilation under armarna finns det meshfodrad ventilation på baksidan av ärmarna med dragkedja. Fickorna är välplacerade för att vara lättåtkomliga och inte störas av ryggsäcken, det finns två fickor för händerna, två stora bröstfickor och två innerfickor. För att leva upp till att vara en jacka för tuffa förhållanden är funktioner såsom en skyddande stormhuva med enhandsjustering, snölås med dragkedja samt asymmetriska muddar med kardborrejustering. Framförallt finns en särskild nätfodrad frontventilation som löper från den nedre delen på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en transceiver och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste. Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket är en genomtänkt jacka för alla äventyr.

Specifikationer:
Norrønas mest kompetenta freeridejacka.
Ett återvunnet 70D X 160D 3-lagers GORE-TEX® PRO-tyg.
Teknisk passform.