• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb
Rea 40%

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb

Lofoten Gore-Tex Pro Pants är en kompromisslös byxa skapad för att uppfylla alla freerideåkares behov av ett par hållbara och slitstarka skalbyxor med optimalt skydd och funktionalitet. Dessa freeride-klassiker har en normal och funktionell passform, tillverkade av det slitstarka 200D-materialet i återvunnen Gore-Tex Pro för att säkerställa maximal hållbarhet och skydd mot tuffa väderförhållanden. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen/bibs och snölåset på jackorna, med en optimerad justerbar midja för att förhindra luckor i fronten tillsammans med exempelvis en hängseldel. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger total tätning. Byxorna har en normal, något större, passform för att ge möjlighet för exempelvis ett extra lager och för att du inte ska bli begränsad i rörlighet. Fickorna är placerade för enkel åtkomst, de har två lårfickor, en bakficka och en liten myntficka. Gore-Tex Pro tyget är vattentätt, vindtätt och andningsbart, men vid behov av extra ventilation så finns ventilation på låret i ¾-längd med tvåvägs dragkedjor, byxorna är även utrustade med en extremt hållbar Vectran-förstärkning i benens nedre del som skyddar byxorna från stålkanter och självklart är benbredden anpassad för att rymma en pjäxa. Slutligen är byxorna utrustade med funktioner såsom inbyggda snödamasker, förböjda ben och åtdragning med tryckknappar runt vristerna för extra skydd mot snön även i dina djupaste pudersvängar. Specifikationer: Ett återvunnet 200D 3-lagers GORE-TEX®-tyg. Normal passform. Längd innersöm: 93 cm i L. Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib M’s.’

Storlek

4 499 kr
7 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Pro Pants är en kompromisslös byxa skapad för att uppfylla alla freerideåkares behov av ett par hållbara och slitstarka skalbyxor med optimalt skydd och funktionalitet. Dessa freeride-klassiker har en normal och funktionell passform, tillverkade av det slitstarka 200D-materialet i återvunnen Gore-Tex Pro för att säkerställa maximal hållbarhet och skydd mot tuffa väderförhållanden. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen/bibs och snölåset på jackorna, med en optimerad justerbar midja för att förhindra luckor i fronten tillsammans med exempelvis en hängseldel. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger total tätning.

Byxorna har en normal, något större, passform för att ge möjlighet för exempelvis ett extra lager och för att du inte ska bli begränsad i rörlighet. Fickorna är placerade för enkel åtkomst, de har två lårfickor, en bakficka och en liten myntficka. Gore-Tex Pro tyget är vattentätt, vindtätt och andningsbart, men vid behov av extra ventilation så finns ventilation på låret i ¾-längd med tvåvägs dragkedjor, byxorna är även utrustade med en extremt hållbar Vectran-förstärkning i benens nedre del som skyddar byxorna från stålkanter och självklart är benbredden anpassad för att rymma en pjäxa. Slutligen är byxorna utrustade med funktioner såsom inbyggda snödamasker, förböjda ben och åtdragning med tryckknappar runt vristerna för extra skydd mot snön även i dina djupaste pudersvängar.

Specifikationer:
Ett återvunnet 200D 3-lagers GORE-TEX®-tyg.
Normal passform.
Längd innersöm: 93 cm i L.
Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib M’s.’