• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna M Lofoten Gore-Tex Insulated Pants Everglade
Norröna M Lofoten Gore-Tex Insulated Pants Everglade
Rea 40%

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Insulated Pants Everglade

Lofoten Gore-Tex Insulated Pants är ett par extremt slitstarka och vattentäta freeridebyxor i herrmodell som ger ett komplett skydd i återvunnet och vindtätt skalmaterial i två lager och värmande och återvunnen PrimaLoft-isolering. Tillverkad för långa och kalla vinterdagar för de som föredrar lite extra värme kompromissar fullt utrustade Lofoten Gore-Tex Insulated Pants varken på väderskydd eller funktionalitet och gör dig redo för nya åkturer i maximal komfort. Den extremt slitstarka ytan är tillverkad i återvunnet och CO DWR-behandlat Gore-Tex-material i två lager och isoleringen är tillverkad i återvunnen Thermo40. För att hålla vikten nere och funktionaliteten uppe, löper främre isoleringen från toppen av låret hela vägen ner till pjäxan och baksidans isolering är huvudsakligen placerad vid sätet. Lofoten Gore-Tex Insulated Pants är en variant av skalbyxan Lofoten Gore-Tex Pro, fast med värmande isolering i fukttransporterande PrimaLoft. Den har behållit viktiga drag från ursprungsmodellen som rymliga benfickor placerade på framsida lår, höft och baksida, samtliga förseglade med dragkedjor så att du lätt och smidigt får med dig dina viktigaste ägodelar ut i backen. Byxorna är även försedda med förstärkta ben som förhindrar slitage från skidornas vassa stålkanter, ventilationsdragkedjor längs med utsida lår för maximal luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger och systemet Custom-Fit waist för optimal justering och komfort vid midjan. Lofoten Gore-Tex Insulated Pants är sammantaget ett par fullt utrustade skidbyxor som klarar även de kyligaste vinterdagarna – perfekta för alla dina skidäventyr! Specifikationer: Ett återvunnet 150D 2-lagers GORE-TEX®-tyg. Isolering: 100 % återvunnen polyester. Normal passform. Längd innersöm: 92 cm i L. Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib M’s.

Storlek

3 299 kr
5 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Insulated Pants är ett par extremt slitstarka och vattentäta freeridebyxor i herrmodell som ger ett komplett skydd i återvunnet och vindtätt skalmaterial i två lager och värmande och återvunnen PrimaLoft-isolering. Tillverkad för långa och kalla vinterdagar för de som föredrar lite extra värme kompromissar fullt utrustade Lofoten Gore-Tex Insulated Pants varken på väderskydd eller funktionalitet och gör dig redo för nya åkturer i maximal komfort.

Den extremt slitstarka ytan är tillverkad i återvunnet och CO DWR-behandlat Gore-Tex-material i två lager och isoleringen är tillverkad i återvunnen Thermo40. För att hålla vikten nere och funktionaliteten uppe, löper främre isoleringen från toppen av låret hela vägen ner till pjäxan och baksidans isolering är huvudsakligen placerad vid sätet. Lofoten Gore-Tex Insulated Pants är en variant av skalbyxan Lofoten Gore-Tex Pro, fast med värmande isolering i fukttransporterande PrimaLoft. Den har behållit viktiga drag från ursprungsmodellen som rymliga benfickor placerade på framsida lår, höft och baksida, samtliga förseglade med dragkedjor så att du lätt och smidigt får med dig dina viktigaste ägodelar ut i backen. Byxorna är även försedda med förstärkta ben som förhindrar slitage från skidornas vassa stålkanter, ventilationsdragkedjor längs med utsida lår för maximal luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger och systemet Custom-Fit waist för optimal justering och komfort vid midjan. Lofoten Gore-Tex Insulated Pants är sammantaget ett par fullt utrustade skidbyxor som klarar även de kyligaste vinterdagarna – perfekta för alla dina skidäventyr!

Specifikationer:
Ett återvunnet 150D 2-lagers GORE-TEX®-tyg.
Isolering: 100 % återvunnen polyester.
Normal passform.
Längd innersöm: 92 cm i L.
Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib M’s.