• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Mammut M Eiger Free Pro HS Hooded Jacket Black
Mammut M Eiger Free Pro HS Hooded Jacket Black

Mammut

Mammut M Eiger Free Pro HS Hooded Jacket Black

Eiger Free Pro HS Hooded Jacket från Mammut är en otroligt slitstark freeride-skaljacka och det är din väg till total frihet på berget. För att du ska få bästa möjliga förutsättningar är denna jackan utrustad med flera funktioner, exempelvis stora och bra lättåtkomliga fickor för alla dina väsentligheter. Jackan är extra lång i sin passform, framförallt är passformen avslappnad för att säkerställa full rörelsefrihet. GORE-TEX Pro membranet och det återvunna yttre nylon materialet ger ultra hållbart skydd mot stormar och blött väder, samtidigt som det är andningsbart för klättringen. Inte ens de tuffaste förhållandena för friåkning är en match för detta skalet, Eiger Free Pro HS Hooded Jacket från Mammut står emot allt. Specifikationer. GORE-TEX® Pro. 28 000 mm. Hjälmkompatibel huva med förstärkt topp. Vattenavvisande VISLON® AquaGuard® tvåvägs front dragkedja. Två lättillgängliga bröstfickor och framfickor kompatibla med ryggsäckar, med vattenavvisande dragkedjor. X-ventilerad ventilation under armarna med även de vattenavvisande dragkedjor. Avtagbart snölås med halksäkert grepp och dubbel knappslå för individuell justering. Enhandsjusterbara dragsnoddar med COHAESIVE® stoppers för enkel och precis anpassning av fåll och huva - även när du bär handskar.

Storlek

10 499 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Mammut

Eiger Free Pro HS Hooded Jacket från Mammut är en otroligt slitstark freeride-skaljacka och det är din väg till total frihet på berget. För att du ska få bästa möjliga förutsättningar är denna jackan utrustad med flera funktioner, exempelvis stora och bra lättåtkomliga fickor för alla dina väsentligheter. Jackan är extra lång i sin passform, framförallt är passformen avslappnad för att säkerställa full rörelsefrihet.

GORE-TEX Pro membranet och det återvunna yttre nylon materialet ger ultra hållbart skydd mot stormar och blött väder, samtidigt som det är andningsbart för klättringen. Inte ens de tuffaste förhållandena för friåkning är en match för detta skalet, Eiger Free Pro HS Hooded Jacket från Mammut står emot allt.

Specifikationer.
GORE-TEX® Pro.
28 000 mm.
Hjälmkompatibel huva med förstärkt topp.
Vattenavvisande VISLON® AquaGuard® tvåvägs front dragkedja.
Två lättillgängliga bröstfickor och framfickor kompatibla med ryggsäckar, med vattenavvisande dragkedjor.
X-ventilerad ventilation under armarna med även de vattenavvisande dragkedjor.
Avtagbart snölås med halksäkert grepp och dubbel knappslå för individuell justering.
Enhandsjusterbara dragsnoddar med COHAESIVE® stoppers för enkel och precis anpassning av fåll och huva - även när du bär handskar.