• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Mammut M Eiger Free Pro HS Bib Pants Black
Mammut M Eiger Free Pro HS Bib Pants Black

Mammut

Mammut M Eiger Free Pro HS Bib Pants Black

Eiger Free Pro HS Bib Pants från Mammut är en otroligt slitstark freeride-skalbyxa med bib, de är utvecklade för dig som drivs av att utmana dig själv och berget - något som Mammut inte vill begränsa Eiger Free Pro HS Bib Pants är därför din nyckel till frihet på berget. För att du ska känna dig trygg är en viktig funktion att byxorna har en dedikerad ficka endast för din lavinsändare. Den ergonomiska passformen och den avslappnade freeride-stilen ger fullständig rörelsefrihet. GORE-TEX Pro-membranet och det återvunna nylon yttertyget erbjuder ultra hållbart skydd mot stormar och blött väder samtidigt som de håller det luftigt för klättringen. Inte ens de tuffaste förhållandena för friåkning är en match för detta skalet, Eiger Free Pro HS Bib Pants från Mammut står emot allt. Specifikationer. GORE-TEX® Pro. 28 000 mm. Fast bib med antimikrobiell behandling. Ficka med dragkedja kompatibel med Barryvox®, med en ögla på insidan 2 benfickor med vattenavvisande dragkedja, med en integrerad ficka för mobiltelefon i varmt neoprenmaterial inuti benfickan. Sidoventilation med vattenavvisande 2-vägs dragkedja. Integrerade snölås och förstärkta sömkanter och kantskydd för skidor, samt benvidd justerbar med tryckknappar.

Storlek

8 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Mammut

Eiger Free Pro HS Bib Pants från Mammut är en otroligt slitstark freeride-skalbyxa med bib, de är utvecklade för dig som drivs av att utmana dig själv och berget - något som Mammut inte vill begränsa Eiger Free Pro HS Bib Pants är därför din nyckel till frihet på berget. För att du ska känna dig trygg är en viktig funktion att byxorna har en dedikerad ficka endast för din lavinsändare. Den ergonomiska passformen och den avslappnade freeride-stilen ger fullständig rörelsefrihet.

GORE-TEX Pro-membranet och det återvunna nylon yttertyget erbjuder ultra hållbart skydd mot stormar och blött väder samtidigt som de håller det luftigt för klättringen. Inte ens de tuffaste förhållandena för friåkning är en match för detta skalet, Eiger Free Pro HS Bib Pants från Mammut står emot allt.

Specifikationer.
GORE-TEX® Pro.
28 000 mm.
Fast bib med antimikrobiell behandling.
Ficka med dragkedja kompatibel med Barryvox®, med en ögla på insidan
2 benfickor med vattenavvisande dragkedja, med en integrerad ficka för mobiltelefon i varmt neoprenmaterial inuti benfickan.
Sidoventilation med vattenavvisande 2-vägs dragkedja.
Integrerade snölås och förstärkta sömkanter och kantskydd för skidor, samt benvidd justerbar med tryckknappar.