• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Houdini W Fall In Jacket Blue Illusion
Houdini W Fall In Jacket Blue Illusion

Houdini

Houdini W Fall In Jacket Blue Illusion

Att hålla sig varm har aldrig varit skönare. Houdini W’s Fall In Jacket är en förvånande lätt isolerad damjacka med värmande Primaloft®-foder och vattentätt yttertyg. En klassisk jacka med stormhuva, som kommer hålla dig varm i alla sorters utmanande väder. Fall In Jacket är isolerad med det syntetiska fodret Primaloft® Silver Insulation Hi-Loft Ultra. Ett lätt foder med bra värme-till-vikt ratio och utmärkt andningsförmåga, tillverkat i återvunna och återvinningsbara fibrer. Det finns många skäl till valet av syntetiskt foder, som att det presterar betydligt bättre i fuktiga förhållanden. Men den främsta anledningen är att Houdini vill undvika dunindustrin, och att fåglar kommer till skada. Yttertyget i Fall In Jacket kallas Spheric 2-layer Hardshell, som består av återvunnen polyester toppad med Houdinis välbeprövade membran Atmos. Ett rent polyestermembran (och därför återvinningsbart) som är helt fritt från PFAS som ger ett smidigt, mjukt och tyst skal som skyddar mot både vatten och vind samtidigt som det besitter en utmärkt andningsförmåga. De mjuka, tysta och lätta materialen ger tillsammans en oslagbar komfortkänsla. Med en avslappnad passform, en stor och skyddande huva med smidig justering och utanpåliggande fickor för lättillgänglig och enkel förvaring ger Fall In Jacket ett utmärkt väderskydd som funkar i alla lägen. Om du söker en personlig kokong att krypa in i över vintern är detta jackan för dig. Använd den till jobbet, på söndagspromenaden eller i skidbacken de kallare dagarna. Produkten är återvinningsbar, och kan med fördel lämnas tillbaka till Houdini när den är helt utsliten. Specifikationer Avslappnad passform Stor, justerbar huva Vind- och vattentät Fodrad med Primaloft® Silver 120 g 2-vägsdragkedja fram Värmebarriärer i hals och nedre fåll 4 utanpåfickor och 2 innerfickor Dragsko i nedre fåll Tillverkad i återvunna och återvinningsbara material PFAS-fri vattenavstötande impregnering Vikt medium dam: 876 g Tyger producerade i Japan, Taiwan och Kina Plagg sytt i Estland Yttertyg: Spheric 2-layer Hardshell™ Ursprung: Japan 100% Eco Circle® återvunnen polyester 100% EcoStorm® polyestermembran Återvinningsbart Andningsförmåga: 15,000 g/m2/24 tim. Vattentäthet: ≥ 20,000mm H20 2-vägsstretch Deltafiber för ökad hållbarhet Mjuk och tyst ytskikt DWR-finish - PFOA fri Innertyg: Spinner Ripstop™ Ursprung: Taiwan 100% återvunnen polyester Återvinningsbar Bluesign® certifierad Ripstop konstruktion för slitstyrka Mikrofibrer med hög densitet med 22D * 22D Mycket vindresistent DWR-finish - fri från PFAS PrimaLoft® Silver Insulation Hi-Loft Ultra Ursprung: Taiwan 70% återvunnen polyester 30% polyester Återvinningsbar Bluesign®-certifierad Utmärkt värme till viktförhållande Behåller 85% av dess isolationsvärde när den är våt Långa loftfibrer Komprimerbar Vattenavvisande Migreringsresistent DWR-finish - PFAS-fri Storleksguide (cm)

StorlekXXSXSSMLXL
A. Bröstmått99105111117123129
B. Stuss 108114120126132138
C. Längd (framtill)747779818386
D. Ärmlängd (från nacke)727477798284

Storlek

6 500 kr

I lager

Tillval

56434_1

OrganoTex Spray-On Textile Waterproofing 500 ml

199 kr

5 st

Välj storlek

56437_1

OrganoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

169 kr

27 st

Välj storlek

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Houdini

Att hålla sig varm har aldrig varit skönare. Houdini W’s Fall In Jacket är en förvånande lätt isolerad damjacka med värmande Primaloft®-foder och vattentätt yttertyg. En klassisk jacka med stormhuva, som kommer hålla dig varm i alla sorters utmanande väder.
Fall In Jacket är isolerad med det syntetiska fodret Primaloft® Silver Insulation Hi-Loft Ultra. Ett lätt foder med bra värme-till-vikt ratio och utmärkt andningsförmåga, tillverkat i återvunna och återvinningsbara fibrer. Det finns många skäl till valet av syntetiskt foder, som att det presterar betydligt bättre i fuktiga förhållanden. Men den främsta anledningen är att Houdini vill undvika dunindustrin, och att fåglar kommer till skada. Yttertyget i Fall In Jacket kallas Spheric 2-layer Hardshell, som består av återvunnen polyester toppad med Houdinis välbeprövade membran Atmos. Ett rent polyestermembran (och därför återvinningsbart) som är helt fritt från PFAS som ger ett smidigt, mjukt och tyst skal som skyddar mot både vatten och vind samtidigt som det besitter en utmärkt andningsförmåga. De mjuka, tysta och lätta materialen ger tillsammans en oslagbar komfortkänsla. Med en avslappnad passform, en stor och skyddande huva med smidig justering och utanpåliggande fickor för lättillgänglig och enkel förvaring ger Fall In Jacket ett utmärkt väderskydd som funkar i alla lägen. Om du söker en personlig kokong att krypa in i över vintern är detta jackan för dig. Använd den till jobbet, på söndagspromenaden eller i skidbacken de kallare dagarna.
Produkten är återvinningsbar, och kan med fördel lämnas tillbaka till Houdini när den är helt utsliten.
Specifikationer
Avslappnad passform
Stor, justerbar huva
Vind- och vattentät
Fodrad med Primaloft® Silver 120 g
2-vägsdragkedja fram
Värmebarriärer i hals och nedre fåll
4 utanpåfickor och 2 innerfickor
Dragsko i nedre fåll
Tillverkad i återvunna och återvinningsbara material
PFAS-fri vattenavstötande impregnering
Vikt medium dam: 876 g
Tyger producerade i Japan, Taiwan och Kina
Plagg sytt i Estland

Yttertyg: Spheric 2-layer Hardshell™
Ursprung: Japan
100% Eco Circle® återvunnen polyester
100% EcoStorm® polyestermembran
Återvinningsbart
Andningsförmåga: 15,000 g/m2/24 tim.
Vattentäthet: ≥ 20,000mm H20
2-vägsstretch
Deltafiber för ökad hållbarhet
Mjuk och tyst ytskikt
DWR-finish - PFOA fri

Innertyg: Spinner Ripstop™
Ursprung: Taiwan
100% återvunnen polyester
Återvinningsbar
Bluesign® certifierad
Ripstop konstruktion för slitstyrka
Mikrofibrer med hög densitet med 22D * 22D
Mycket vindresistent
DWR-finish - fri från PFAS

PrimaLoft® Silver Insulation Hi-Loft Ultra
Ursprung: Taiwan
70% återvunnen polyester 30% polyester
Återvinningsbar
Bluesign®-certifierad
Utmärkt värme till viktförhållande
Behåller 85% av dess isolationsvärde när den är våt
Långa loftfibrer
Komprimerbar
Vattenavvisande
Migreringsresistent
DWR-finish - PFAS-fri
Storleksguide (cm)StorlekXXSXSSMLXL
A. Bröstmått99105111117123129
B. Stuss 108114120126132138
C. Längd (framtill)747779818386
D. Ärmlängd (från nacke)727477798284