• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Hestra Power Heater Gauntlet Mitt Black
Hestra Power Heater Gauntlet Mitt Black
REA 20%

Hestra

Hestra Power Heater Gauntlet Mitt Black

Handsken för den frusne! Hestras Power Heater Gauntlet Mitt är en vattentät värmehandske i tummodell med värmepaneler* ut i fingrar och tumme med tre värmelägen som du enkelt reglerar på en lättillgänglig knapp på handryggen. Värmen drivs av utbytbara batterier som du lätt laddar upp med hjälp av ett USB-uttag. Power Heater Gauntlet besitter dessutom en exceptionell isoleringsförmåga tack vare en värmande G-loft isolering som leder bort fukt och med ett CZone-membran har du ytterligare skydd mot blöt och kall snö. Detta tillsammans yttermaterial tillverkat av vind- och vattentålig HESTRA Flextron softshell på handrygg och det höga skaftet, kombinerat med impregnerat getskinn i handflatan ger en riktigt tålig handske som håller värmen oavsett väder och vind. Med stretchig handled och snölås vid mudden hålls värmen inne och snö och kyla ute. Utbytbara och uppladdningsbara batterier och laddare följer med, liksom handledsremmar som ser till att du inte tappar handsken. Perfekt för många typer av uteaktiviteter under kyliga vinterdagar, lika rätt för skidåkning i liftsystemet som äventyr över hela berget. Finns även i tummodell. VÄRMETID: Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar. *NOTERA: På högsta effekt ligger värmen i panelerna nära kroppstemperatur och stödjer handens egen värme – de kommer däremot inte att upplevas "heta" när du tar på dig handsken. Det är denna stödvärme som tillsammans med isoleringen i handsken hjälper till att hålla fingrarna varma. Rätt storlek är viktigt för att värmepanelerna ska fungera optimalt. En alltför stor handske innebär större avstånd mellan värmepaneler och fingertoppar och den värmegivande förmågan minskar. Har du en mycket smal hand bör du överväga att gå ner i storlek. Ett alternativ är att istället använda en uppvärmd liner i kombination med en traditionell skidhandske. Du kan testa värmefunktionen genom att ladda upp batterier helt och slå på värmesystemet på högsta effekt. Efter några minuter tar du på dig handskarna och ska då känna tydlig värme på samtliga fingrar. Låt värmen vara påslagen på högsta effekt och kontrollera att värmesystemets LED-lampor lyser under cirka 2-2,5 timmar (gäller batteripack 2600 mAh).

Storlek

3 520 kr
4 400 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Hestra

Handsken för den frusne! Hestras Power Heater Gauntlet Mitt är en vattentät värmehandske i tummodell med värmepaneler* ut i fingrar och tumme med tre värmelägen som du enkelt reglerar på en lättillgänglig knapp på handryggen. Värmen drivs av utbytbara batterier som du lätt laddar upp med hjälp av ett USB-uttag. Power Heater Gauntlet besitter dessutom en exceptionell isoleringsförmåga tack vare en värmande G-loft isolering som leder bort fukt och med ett CZone-membran har du ytterligare skydd mot blöt och kall snö. Detta tillsammans yttermaterial tillverkat av vind- och vattentålig HESTRA Flextron softshell på handrygg och det höga skaftet, kombinerat med impregnerat getskinn i handflatan ger en riktigt tålig handske som håller värmen oavsett väder och vind. Med stretchig handled och snölås vid mudden hålls värmen inne och snö och kyla ute. Utbytbara och uppladdningsbara batterier och laddare följer med, liksom handledsremmar som ser till att du inte tappar handsken. Perfekt för många typer av uteaktiviteter under kyliga vinterdagar, lika rätt för skidåkning i liftsystemet som äventyr över hela berget. Finns även i tummodell.

VÄRMETID: Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar.

*NOTERA:
På högsta effekt ligger värmen i panelerna nära kroppstemperatur och stödjer handens egen värme – de kommer däremot inte att upplevas "heta" när du tar på dig handsken. Det är denna stödvärme som tillsammans med isoleringen i handsken hjälper till att hålla fingrarna varma.
Rätt storlek är viktigt för att värmepanelerna ska fungera optimalt. En alltför stor handske innebär större avstånd mellan värmepaneler och fingertoppar och den värmegivande förmågan minskar. Har du en mycket smal hand bör du överväga att gå ner i storlek. Ett alternativ är att istället använda en uppvärmd liner i kombination med en traditionell skidhandske.
Du kan testa värmefunktionen genom att ladda upp batterier helt och slå på värmesystemet på högsta effekt. Efter några minuter tar du på dig handskarna och ska då känna tydlig värme på samtliga fingrar. Låt värmen vara påslagen på högsta effekt och kontrollera att värmesystemets LED-lampor lyser under cirka 2-2,5 timmar (gäller batteripack 2600 mAh).