• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Sidas Ski Merino Performance Socks Vit
Sidas Ski Merino Performance Socks Vit
Rea 40%

Vit

Sidas

Sidas Ski Merino Performance Socks Vit

Sidas Ski Merino Performance Socks är en högpresterande skidstrumpa, stickad och designad för optimal komfort och precision hela dagen på berget. 3 faktorer säkerställer Ski Merino Performance Socks precision under dina åk nedför: stickning, tjocklek och passform. Strumporna är stickade med en inifrån-ut-konstruktion där inget garn är klippt eller skuret i strumpan för bästa möjliga bekvämlighet och har en bekväm och jämn tjocklek som anpassar sig till dina fötter utan att kompromissa pjäxans passform. En greppbar remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten med pjäxans sulor för en bättre känsla under dina åk och materialet i ekologisk merinoull som ger dina fötter värme samtidigt som de transporterar bort fukt tillsammans med stretchig återvunnen polyamid ger en strumpa som tar hand om både miljön och dina fötter. Specifikationer: Precision: 3 faktorer säkerställer strumpornas precision vid skidåkning: stickning, tjocklek och passform. Dessa strumpor är stickade med 200 nålar och är helt konstruerade med en inifrån-ut-konstruktion (inget garn är klippt eller skuret i strumpor). Överföring: En remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten med pjäxsulorna. Foten förblir nära sulan för bättre kraftöverföring och precision. Värme:Tack vare merinoullen ger sockarna värme och transporterar bort fukt. Material: Återvunnen polyamid 52%, ekologisk merino 40%, återvunnen alastan 6%, silikongarn 2%

Storlek

269 kr
449 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Sidas

Sidas Ski Merino Performance Socks är en högpresterande skidstrumpa, stickad och designad för optimal komfort och precision hela dagen på berget. 3 faktorer säkerställer Ski Merino Performance Socks precision under dina åk nedför: stickning, tjocklek och passform. Strumporna är stickade med en inifrån-ut-konstruktion där inget garn är klippt eller skuret i strumpan för bästa möjliga bekvämlighet och har en bekväm och jämn tjocklek som anpassar sig till dina fötter utan att kompromissa pjäxans passform. En greppbar remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten med pjäxans sulor för en bättre känsla under dina åk och materialet i ekologisk merinoull som ger dina fötter värme samtidigt som de transporterar bort fukt tillsammans med stretchig återvunnen polyamid ger en strumpa som tar hand om både miljön och dina fötter.

Specifikationer:

Precision: 3 faktorer säkerställer strumpornas precision vid skidåkning: stickning, tjocklek och passform. Dessa strumpor är stickade med 200 nålar och är helt konstruerade med en inifrån-ut-konstruktion (inget garn är klippt eller skuret i strumpor).

Överföring: En remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten med pjäxsulorna. Foten förblir nära sulan för bättre kraftöverföring och precision.

Värme:Tack vare merinoullen ger sockarna värme och transporterar bort fukt.

Material: Återvunnen polyamid 52%, ekologisk merino 40%, återvunnen alastan 6%, silikongarn 2%