• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night
Rea 40%

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night

Lofoten Gore-Tex Pro Jacket är den perfekta hållbara, skyddande och slitstarka skaljackan för mångsidig användning. Jackan är en ‘freeride classic’ och är utrustad med flera funktioner anpassat för tuff terräng och krävande väderförhållanden. Tillverkad i ett 70Dx70D återvunnet Gore-Tex Pro tyg som besitter utmärkt andningsförmåga och minst 28 000 mm vattentäthet, tillsammans med vattentäta YKK® - dragkedjor får du en garanterad förstklassig jacka för puderåkning på hela berget. Med en teknisk passform på jackan uppnås den perfekta balansen mellan att kunna ha flera lager utan att bli begränsad i rörelse eller sikt. Jackan är utrustad med höga bröstfickor för maximal åtkomst när man exempelvis använder ryggsäck och sele. Lofoten Gore-Tex Pro Jacket’s herrmodell är en jacka med en skyddande stormhuva med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering och inbyggda handledsvärmare. Du får tvåvägs ventilation under armarna, snölås med dragkedja och en snäppförseglingslösning. Slutligen finns en särskild meshfodrad frontventilation som löper nedifrån på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en sändare och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste. Specifikationer: Ett återvunnet 70Dx70D 3-lagers GORE-TEX®-tyg. Teknisk passform.

Storlek

5 399 kr
8 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Pro Jacket är den perfekta hållbara, skyddande och slitstarka skaljackan för mångsidig användning. Jackan är en ‘freeride classic’ och är utrustad med flera funktioner anpassat för tuff terräng och krävande väderförhållanden. Tillverkad i ett 70Dx70D återvunnet Gore-Tex Pro tyg som besitter utmärkt andningsförmåga och minst 28 000 mm vattentäthet, tillsammans med vattentäta YKK® - dragkedjor får du en garanterad förstklassig jacka för puderåkning på hela berget.

Med en teknisk passform på jackan uppnås den perfekta balansen mellan att kunna ha flera lager utan att bli begränsad i rörelse eller sikt. Jackan är utrustad med höga bröstfickor för maximal åtkomst när man exempelvis använder ryggsäck och sele. Lofoten Gore-Tex Pro Jacket’s herrmodell är en jacka med en skyddande stormhuva med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering och inbyggda handledsvärmare. Du får tvåvägs ventilation under armarna, snölås med dragkedja och en snäppförseglingslösning. Slutligen finns en särskild meshfodrad frontventilation som löper nedifrån på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en sändare och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste.

Specifikationer:
Ett återvunnet 70Dx70D 3-lagers GORE-TEX®-tyg.
Teknisk passform.