• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Sidas Ski Ultrafit Socks Svart Gul
Sidas Ski Ultrafit Socks Svart Gul

Svart Gul

Sidas

Sidas Ski Ultrafit Socks Svart Gul

Sidas Ski Ultrafit Socks är ett par högpresterande, lätt komprimerande och välsittande skidstrumpor, designade för att fungera som en andra hud för bästa möjliga komfort och precision under dina dagar på berget. En remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten och kraftöverföring rakt ner i pjäxan för optimal precision. Strumpor är gjorda av återvunna fibrer som ekologisk merinoull, silke och återvunnen polyamid, vilket både tar hand om miljön och dina fötter. Tack vare merinoullen ger sockarna värme samtidigt som det transporterar bort fukt och den lätta kompressionen stödjer blodflödet och muskelstabilisering vilket innebär bättre återhämtning, mindre muskelvibrationer och förbättrad prestation så att du kan lägga fullt fokus på dina snygga svängar nedför berget. Specifikationer: Kompression: Compressive Tension strumpor (20 till 30 mmHg), som stödjer blodflödet och muskelstabilisering. För skidåkare innebär det bättre återhämtning, mindre muskelvibrationer och förbättrad prestation. Precision: 3 faktorer säkerställer strumpornas precision vid skidåkning: stickningen, tjocklek och passformen. Dessa strumpor är stickade med 200 nålar och är helt konstruerade med en inifrån-ut-konstruktion (inget garn klippt eller skuret i strumpor). Överföring: En remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten med pjäxsulorna. Foten förblir nära sulan för bättre kraftöverföring och precision. Värme: Tack vare merinoullen ger sockarna värme samtidigt som det transporterar bort fukt. Material: 35% merinoull, 22% polyamid, 20% återvunnen polyamid, 12% silke, 9% elastan, 2% silikon

Storlek

419 kr
599 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Sidas

Sidas Ski Ultrafit Socks är ett par högpresterande, lätt komprimerande och välsittande skidstrumpor, designade för att fungera som en andra hud för bästa möjliga komfort och precision under dina dagar på berget. En remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten och kraftöverföring rakt ner i pjäxan för optimal precision. Strumpor är gjorda av återvunna fibrer som ekologisk merinoull, silke och återvunnen polyamid, vilket både tar hand om miljön och dina fötter. Tack vare merinoullen ger sockarna värme samtidigt som det transporterar bort fukt och den lätta kompressionen stödjer blodflödet och muskelstabilisering vilket innebär bättre återhämtning, mindre muskelvibrationer och förbättrad prestation så att du kan lägga fullt fokus på dina snygga svängar nedför berget.

Specifikationer:

Kompression: Compressive Tension strumpor (20 till 30 mmHg), som stödjer blodflödet och muskelstabilisering. För skidåkare innebär det bättre återhämtning, mindre muskelvibrationer och förbättrad prestation.

Precision: 3 faktorer säkerställer strumpornas precision vid skidåkning: stickningen, tjocklek och passformen. Dessa strumpor är stickade med 200 nålar och är helt konstruerade med en inifrån-ut-konstruktion (inget garn klippt eller skuret i strumpor).

Överföring: En remsa av silikongarn under foten förbättrar kontakten med pjäxsulorna. Foten förblir nära sulan för bättre kraftöverföring och precision.

Värme: Tack vare merinoullen ger sockarna värme samtidigt som det transporterar bort fukt.

Material: 35% merinoull, 22% polyamid, 20% återvunnen polyamid, 12% silke, 9% elastan, 2% silikon