• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Sidas Ski Touring Socks Svart
Sidas Ski Touring Socks Svart

Svart

Sidas

Sidas Ski Touring Socks Svart

Sidas Ski Touring Socks är ett par skidstrumpor dedikerade till topptursåkning, designade för att minska risken för blåsor och transportera bort fukt när du går upp för berget. Blåsor orsakas av friktion mellan pjäxorna och huden. Det hudvänliga garnet tillverkat av återvunna fibrer i merinoull och polyamid ger värme, men framförallt fukttransport och optimerad passform- två faktorer som minskar risken för skav. En remsa av grepptråd ovanför fotleden förbättrar strumpornas kontakt med huden, som ett "second skin"-skydd och fram på foten är ventilerande meshområden placerade för att transportera bort fukt ytterligare. Den åtsittande passformen, värmande och ventilerande materialen och den tunna tjockleken gör Ski Touring Socks anpassade sig till dina fötter utan att kompromissa med passformen på din pjäxa så att du fullt ut kan fokusera på minnesvärda turer uppför hänförande bergstoppar. Specifikationer: Precision: 3 faktorer säkerställer strumpornas precision vid skidåkning: stickningen, tjocklek och passformen. Dessa strumpor är stickade med 200 nålar och är helt konstruerade med en inifrån-ut-konstruktion (inget garn klippt eller skuret i strumpor). Förebyggande av blåsor: Blåsor orsakas av friktion mellan pjäxorna och huden. Det hudvänliga garnet och strumpornas passform gör dem till en andra hud på din fot som skyddar dig från blåsor. Fukttransport minskar också risken för blåsor. Värme: Tack vare merinoullen ger sockarna värme samtidigt som det transporterar bort fukt. Andningsförmåga: Bandet vid framfotsområdet är stickat med ett bredare mesh som möjliggör andningsförmåga hos foten och bättre fukttransport. Fötterna håller sig därför torra och varma. Material: Återvunnen polyamin 46%, ekologisk merinoull 36%, polyamin 9%, återvunnen elastan 4%, elastan 3%, silikon 2%

Storlek

314 kr
449 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Sidas

Sidas Ski Touring Socks är ett par skidstrumpor dedikerade till topptursåkning, designade för att minska risken för blåsor och transportera bort fukt när du går upp för berget. Blåsor orsakas av friktion mellan pjäxorna och huden. Det hudvänliga garnet tillverkat av återvunna fibrer i merinoull och polyamid ger värme, men framförallt fukttransport och optimerad passform- två faktorer som minskar risken för skav. En remsa av grepptråd ovanför fotleden förbättrar strumpornas kontakt med huden, som ett "second skin"-skydd och fram på foten är ventilerande meshområden placerade för att transportera bort fukt ytterligare. Den åtsittande passformen, värmande och ventilerande materialen och den tunna tjockleken gör Ski Touring Socks anpassade sig till dina fötter utan att kompromissa med passformen på din pjäxa så att du fullt ut kan fokusera på minnesvärda turer uppför hänförande bergstoppar.

Specifikationer:

Precision: 3 faktorer säkerställer strumpornas precision vid skidåkning: stickningen, tjocklek och passformen. Dessa strumpor är stickade med 200 nålar och är helt konstruerade med en inifrån-ut-konstruktion (inget garn klippt eller skuret i strumpor).

Förebyggande av blåsor: Blåsor orsakas av friktion mellan pjäxorna och huden. Det hudvänliga garnet och strumpornas passform gör dem till en andra hud på din fot som skyddar dig från blåsor. Fukttransport minskar också risken för blåsor.

Värme: Tack vare merinoullen ger sockarna värme samtidigt som det transporterar bort fukt.

Andningsförmåga: Bandet vid framfotsområdet är stickat med ett bredare mesh som möjliggör andningsförmåga hos foten och bättre fukttransport. Fötterna håller sig därför torra och varma.

Material: Återvunnen polyamin 46%, ekologisk merinoull 36%, polyamin 9%, återvunnen elastan 4%, elastan 3%, silikon 2%