• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Head W Lux Tiffany Jacket Light Blue
Head W Lux Tiffany Jacket Light Blue
Rea 30%

Head

Head W Lux Tiffany Jacket Light Blue

Head LUX TIFFANY JACKET WOMEN – en jacka som kombinerar lång, puffig silhuett med sofistikerad design. Oavsett om du är ute i backarna eller i stadens puls, ger denna jacka dig en slående, feminin look. Designen är framtagen tillsammans med den legendariska Lindsey Vonn för hennes Legacy-kollektion, denna jacka är tillverkad med noggrant utvalda material och en metallfinish som pryder ryggen och huvan. Den vattenavvisande ytan håller dig torr oavsett väderförhållanden, medan det lyxiga fuskpälsfodret ger oöverträfflig mysighet. För extra värme och komfort är jackan isolerad med europeiskt vitt ankdun, och dess fastsittande huva är justerbar för att skydda dig mot alla väderlekar. Head LUX TIFFANY JACKET WOMEN är designad i Italien och tillverkad i Europa, med fokus på att vara PFC-fri och miljövänlig. Denna jacka är inte bara praktisk, den är också full av stiliga detaljer. Inre muddar i stretchig jersey som ger en bekväm passform, knappslån framtill som döljer tryckknapparna och en elegant svart SAB®-dragkedja. Handfickor och inre bröstfickor är försedda med YKK®-dragkedjor.. Prydd med dekorativa tryck och en Lindsey Vonn-etikett på insidan, ger Head LUX TIFFANY JACKET WOMEN dig en look som sticker ut. Med sin puffiga silhuett och höga volym är den perfekt för att göra ett statement i vintergarderoben. Specifikationer: Lyxigt och mysigt foder i fuskpäls Puffig silhuett med hög volym Inre ärmslut i stretchig jersey Knäppning mitt fram med dolda tryckknappar och svart SAB®-dragkedja Handfickor och inre bröstficka med YKK®-dragkedja Fast, justerbar huva Dekorativa tryck och Lindsey Vonn-etikett på insidan PFC-fri

Storlek

10 989 kr
15 699 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Head

Head LUX TIFFANY JACKET WOMEN – en jacka som kombinerar lång, puffig silhuett med sofistikerad design. Oavsett om du är ute i backarna eller i stadens puls, ger denna jacka dig en slående, feminin look. Designen är framtagen tillsammans med den legendariska Lindsey Vonn för hennes Legacy-kollektion, denna jacka är tillverkad med noggrant utvalda material och en metallfinish som pryder ryggen och huvan. Den vattenavvisande ytan håller dig torr oavsett väderförhållanden, medan det lyxiga fuskpälsfodret ger oöverträfflig mysighet.
För extra värme och komfort är jackan isolerad med europeiskt vitt ankdun, och dess fastsittande huva är justerbar för att skydda dig mot alla väderlekar. Head LUX TIFFANY JACKET WOMEN är designad i Italien och tillverkad i Europa, med fokus på att vara PFC-fri och miljövänlig.
Denna jacka är inte bara praktisk, den är också full av stiliga detaljer. Inre muddar i stretchig jersey som ger en bekväm passform, knappslån framtill som döljer tryckknapparna och en elegant svart SAB®-dragkedja. Handfickor och inre bröstfickor är försedda med YKK®-dragkedjor..
Prydd med dekorativa tryck och en Lindsey Vonn-etikett på insidan, ger Head LUX TIFFANY JACKET WOMEN dig en look som sticker ut. Med sin puffiga silhuett och höga volym är den perfekt för att göra ett statement i vintergarderoben.

Specifikationer:
Lyxigt och mysigt foder i fuskpäls
Puffig silhuett med hög volym
Inre ärmslut i stretchig jersey
Knäppning mitt fram med dolda tryckknappar och svart SAB®-dragkedja
Handfickor och inre bröstficka med YKK®-dragkedja
Fast, justerbar huva
Dekorativa tryck och Lindsey Vonn-etikett på insidan
PFC-fri