• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Head W Kore Bib Pants Black
Head W Kore Bib Pants Black
Rea 40%

Head

Head W Kore Bib Pants Black

Head's KORE BIB PANTS WOMEN kombinerar en 3-lagers bib-konstruktion med toppmodern teknik och material för att leverera modern prestanda, komfort och en sportig stil. Dessa byxor är tillverkade av stretchiga premiumtyger som ger dig total rörelsefrihet, samtidigt som de säkerställer en hög nivå av vattentätt skydd och optimal andningsförmåga. KORE BIB PANTS WOMEN erbjuder flexibilitet i din stil. Du kan välja att bära dem med eller utan hängslen, de fästs enkelt på baksidan med hjälp av tryckknappar. Oavsett hur du väljer att bära dem, kommer du att känna dig skyddad mot väder och vind. Byxorna har helt tejpade sömmar för att garantera att inget vatten tränger igenom, och de är utrustade med fasta snölås i benslut, så att du kan vara säker på att du håller dig torr under alla förhållanden. De vattentäta YKK AquaGuard® VISLON®-dragkedjorna på framfickorna och handfickorna ger extra skydd mot. För ökad hållbarhet har byxorna Schoeller® skärskydd på insidan av benen, vilket hjälper till att förhindra slitage under intensiv användning. Specifikationer: 3L bib-konstruktion Vattenavvisande YKK AquaGuard® VISLON®-dragkedjor Ventilationsöppningar med 2-vägs YKK AquaGuard® VISLON® dragkedjor Avtagbara hängsle Schoeller® skärskydd på insidan av benen Snölås på insidan av benet Tejpade sömmar

Storlek

3 899 kr
6 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Head

Head's KORE BIB PANTS WOMEN kombinerar en 3-lagers bib-konstruktion med toppmodern teknik och material för att leverera modern prestanda, komfort och en sportig stil. Dessa byxor är tillverkade av stretchiga premiumtyger som ger dig total rörelsefrihet, samtidigt som de säkerställer en hög nivå av vattentätt skydd och optimal andningsförmåga.
KORE BIB PANTS WOMEN erbjuder flexibilitet i din stil. Du kan välja att bära dem med eller utan hängslen, de fästs enkelt på baksidan med hjälp av tryckknappar. Oavsett hur du väljer att bära dem, kommer du att känna dig skyddad mot väder och vind.
Byxorna har helt tejpade sömmar för att garantera att inget vatten tränger igenom, och de är utrustade med fasta snölås i benslut, så att du kan vara säker på att du håller dig torr under alla förhållanden. De vattentäta YKK AquaGuard® VISLON®-dragkedjorna på framfickorna och handfickorna ger extra skydd mot.
För ökad hållbarhet har byxorna Schoeller® skärskydd på insidan av benen, vilket hjälper till att förhindra slitage under intensiv användning.

Specifikationer:
3L bib-konstruktion
Vattenavvisande YKK AquaGuard® VISLON®-dragkedjor
Ventilationsöppningar med 2-vägs YKK AquaGuard® VISLON® dragkedjor
Avtagbara hängsle
Schoeller® skärskydd på insidan av benen
Snölås på insidan av benet
Tejpade sömmar