• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Head M Kore Bib Pants Black
Head M Kore Bib Pants Black
Rea 40%

Head

Head M Kore Bib Pants Black

Head's KORE BIB PANTS MEN har en förlängd bib och en 3-lagers konstruktion som är perfekt anpassad för de krav som freeride-skidåkning ställer. Mesh Zoner på överkroppen som ger extra ventilation och komfort. Det mycket avancerade IAM 2020-membranet levererar den högsta nivån av vattentätt skydd och andningsförmåga, vilket garanterar att du håller dig torr och bekväm i alla förhållanden. KORE BIB PANTS MEN kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. Byxorna har en vattenavvisande 2-vägs YKK AquaGuard® dragkedja framtill, samt vattenavvisande YKK AquaGuard® dragkedjor på bröst- och handfickorna. Ventilationsöppningar ökar andningsförmågan och ger dig möjlighet att reglera temperaturen. Andra praktiska egenskaper inkluderar en justerbar midja för att anpassa passformen, ledade knän för ökad rörelsefrihet och Schoeller®-skärskydd på insidan av benen för extra hållbarhet. Head's KORE BIB PANTS MEN ger dig den ultimata kombinationen av komfort och skydd under dina äventyr i backarna. Specifikationer: 3L bib-konstruktion med ett lager och mesh zoner på överkroppen mitt fram och ventilation med vattenavvisande 2-vägs YKK AquaGuard® VISLON® dragkedja handfickor med YKK AquaGuard® VISLON®-blixtlås Justerbar midja och ledade knän Schoeller® skärskydd på insidan av benen Snölås på insidan av benet Tejpade sömmar

Storlek

3 899 kr
6 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Head


Head's KORE BIB PANTS MEN har en förlängd bib och en 3-lagers konstruktion som är perfekt anpassad för de krav som freeride-skidåkning ställer. Mesh Zoner på överkroppen som ger extra ventilation och komfort. Det mycket avancerade IAM 2020-membranet levererar den högsta nivån av vattentätt skydd och andningsförmåga, vilket garanterar att du håller dig torr och bekväm i alla förhållanden.
KORE BIB PANTS MEN kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. Byxorna har en vattenavvisande 2-vägs YKK AquaGuard® dragkedja framtill, samt vattenavvisande YKK AquaGuard® dragkedjor på bröst- och handfickorna. Ventilationsöppningar ökar andningsförmågan och ger dig möjlighet att reglera temperaturen.
Andra praktiska egenskaper inkluderar en justerbar midja för att anpassa passformen, ledade knän för ökad rörelsefrihet och Schoeller®-skärskydd på insidan av benen för extra hållbarhet. Head's KORE BIB PANTS MEN ger dig den ultimata kombinationen av komfort och skydd under dina äventyr i backarna.


Specifikationer:
3L bib-konstruktion med ett lager och mesh zoner på överkroppen
mitt fram och ventilation med vattenavvisande 2-vägs YKK AquaGuard® VISLON® dragkedja
handfickor med YKK AquaGuard® VISLON®-blixtlås
Justerbar midja och ledade knän
Schoeller® skärskydd på insidan av benen
Snölås på insidan av benet
Tejpade sömmar