• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Elevenate W Pure 100 Anorak Spicy Orange
Elevenate W Pure 100 Anorak Spicy Orange

Elevenate

Elevenate W Pure 100 Anorak Spicy Orange

Elevenate W Pure 100 Anorak Pure 100-jackan, endast tillverkad i 100 exemplar, utvecklad och designad av Reine Barkered och Sara Rönngren - för samhället av samhället. Som ett freeride-inspirerat syskon till Elevenates mycket älskade Pure Jacket är denna anorak utformad för att du ska få ut det mesta av din tid på berget. Slitstark 3-lagers Gore-tex gör den pålitligt vind- och vattentät, och den tunna flanelliknande insidan ger lite extra värme utan onödig vikt eller bulk. Ett bra och snyggt skidplagg för stora dagar, korta vandringar och backcountry-skidåkning. Ventilation under armarna släpper ut överflödig fukt och höger dragkedja går hela vägen till nederkanten för enkel på- och avtagning. Underbar, avslappnad passform med lång skärning och svans i ryggen. Kombineras perfekt med Pure Pants eller Pure Bib Pants. Specifikationer: Alla sömmar är förseglade, 3-lagers Gore-tex med varmt stödmaterial inuti. Fullt justerbar stormhuva som passar över en skidhjälm. Extra hög krage med ventilationshål och borstat foder för ökad komfort. Bröstficka med dragkedja. Stor känguruficka med dragkedja och glasögonplagg invändigt. Ledade armar med anatomiskt formade muddar som passar över handskar. Ventilation under ärmarna med tvåvägsdragkedjor. Ventilationsdragkedja på höger hand går ända ner till fållen för enkel på- och avtagning. Dragskojustering nertill på insidan av fållen. YKK vattenavvisande dragkedjor.

Storlek

8 500 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Elevenate

Elevenate W Pure 100 Anorak
Pure 100-jackan, endast tillverkad i 100 exemplar, utvecklad och designad av Reine Barkered och Sara Rönngren - för samhället av samhället.

Som ett freeride-inspirerat syskon till Elevenates mycket älskade Pure Jacket är denna anorak utformad för att du ska få ut det mesta av din tid på berget. Slitstark 3-lagers Gore-tex gör den pålitligt vind- och vattentät, och den tunna flanelliknande insidan ger lite extra värme utan onödig vikt eller bulk. Ett bra och snyggt skidplagg för stora dagar, korta vandringar och backcountry-skidåkning. Ventilation under armarna släpper ut överflödig fukt och höger dragkedja går hela vägen till nederkanten för enkel på- och avtagning. Underbar, avslappnad passform med lång skärning och svans i ryggen. Kombineras perfekt med Pure Pants eller Pure Bib Pants.

Specifikationer:

Alla sömmar är förseglade, 3-lagers Gore-tex med varmt stödmaterial inuti.
Fullt justerbar stormhuva som passar över en skidhjälm.
Extra hög krage med ventilationshål och borstat foder för ökad komfort.
Bröstficka med dragkedja.
Stor känguruficka med dragkedja och glasögonplagg invändigt.
Ledade armar med anatomiskt formade muddar som passar över handskar.
Ventilation under ärmarna med tvåvägsdragkedjor.
Ventilationsdragkedja på höger hand går ända ner till fållen för enkel på- och avtagning.
Dragskojustering nertill på insidan av fållen.
YKK vattenavvisande dragkedjor.