• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Mineral Yellow
Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Mineral Yellow

Elevenate

Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Mineral Yellow

Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket är en slitstark skaljacka i herrmodell tillverkad i ett 3-lagers Gore-Tex Pro Shell membran, skapad för alla dina alpina äventyr! Det perfekta mångsidiga väderskyddet som med sin design i en rak och ledig passform ger optimal rörelsefrihet och passar de allra flesta, med gott om plats för isolerande lager. Med ventilation under ärmarna som du enkelt zippar upp med en tvåvägsdragkedja får du en maximal luftgenomströmning när du behöver. Bec De Rosses XI Jacket är även utrustad med hjälmkompatibel huva med hög integrerad krage med lufthål som skyddar när kyla och blåst tränger på. Med två handfickor som du lätt kommer åt även med ryggsäck på, samt en bröstficka ges smidiga förvaringsmöjligheter där du i höger handficka finner en medföljande putsduk för dina goggles. På insidan av jackan har du en stor innerficka i mesh för förvaring av exempelvis goggles, mössa eller vantar. Samtliga dragkedjor är vattentäta och med ett avtagbart snölås och justerbara muddar vid ärmslutet som passar över dina handskar håller du enkelt ute snö och väta även i dina djupaste pudersvängar! Packa med Bec De Rosses XI Jacket på såväl kalla decemberdagar som på vårskidåkningen i soliga april!

Färger

  • Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Mineral Yellow
  • Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Dark Ink
  • Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Wildwood Green
  • Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket Gray Green

Storlek

8 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Elevenate

Elevenate M Bec De Rosses XI Jacket är en slitstark skaljacka i herrmodell tillverkad i ett 3-lagers Gore-Tex Pro Shell membran, skapad för alla dina alpina äventyr! Det perfekta mångsidiga väderskyddet som med sin design i en rak och ledig passform ger optimal rörelsefrihet och passar de allra flesta, med gott om plats för isolerande lager.

Med ventilation under ärmarna som du enkelt zippar upp med en tvåvägsdragkedja får du en maximal luftgenomströmning när du behöver. Bec De Rosses XI Jacket är även utrustad med hjälmkompatibel huva med hög integrerad krage med lufthål som skyddar när kyla och blåst tränger på. Med två handfickor som du lätt kommer åt även med ryggsäck på, samt en bröstficka ges smidiga förvaringsmöjligheter där du i höger handficka finner en medföljande putsduk för dina goggles. På insidan av jackan har du en stor innerficka i mesh för förvaring av exempelvis goggles, mössa eller vantar. Samtliga dragkedjor är vattentäta och med ett avtagbart snölås och justerbara muddar vid ärmslutet som passar över dina handskar håller du enkelt ute snö och väta även i dina djupaste pudersvängar! Packa med Bec De Rosses XI Jacket på såväl kalla decemberdagar som på vårskidåkningen i soliga april!