• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna W Lyngen Gore-Tex Pro Pants Tawny Port
Norröna W Lyngen Gore-Tex Pro Pants Tawny Port
Rea 40%

Norröna

Norröna W Lyngen Gore-Tex Pro Pants Tawny Port

Lyngen Gore-Tex Pro Pants är Norrønas lättaste, mest packbara och vattentäta skidbyxor speciellt utvecklad för topptur. Dessa lätta och minimalistiska skidbyxor i dammodell besitter en exemplarisk andningsförmåga och är avsedda för dagar med krävande toppbestigningar och hisnande utförsåkning i alla väder, men passar även för andra skidaktiviteter, klättring och vandring. Lyngen Gore-Tex Pro Pants är tillverkade i en perfekt blandning av två olika teknologier: Huvudtyget är ett 3-lagers 70D GORE-TEX® PRO tyg med en 100% återvunnen nylonyta för att säkerställa ett hållbart och pålitligt väderskydd med en optimerad ventilationsförmåga. De nedre benen är förstärkta med ett lätt 200D Vectran™-tyg för att öka hållbarheten där byxorna tenderar att utsättas för slitage från skidans vassa stålkanter. Den vävda insidan ger maximal rörlighet genom att förhindra att tyget fastnar mot huden eller understället, så att du kan röra dig så obesvärat som möjligt. Lyngen Gore-Tex Pro Pants är minimalistisk i sin design och har därför inga onödiga detaljer, därav dess låga vikt. Däremot är byxan utrustad med väsentliga detaljer såsom två rymliga lårfickor varav den ena har en mindre ficka för extra förvaring, en liten nyckelficka, Custom-Fit Waist™ lösning i midjan för enkel och smidig justering och fästen för hängslen. En snäpptightning under knäet möjliggör åtdragning runt benet för att förhindra löst tyg som är i vägen under branta stigningar och med ventilationsdragkedjor längs med låren har du snabb och lättillgänglig luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger. Bensluten är anpassningsbara med hjälp av justerbara snölås och blixtlås som löper från underbenet ned längs pjäxans skaft så att du enkelt kan justera bredden mellan stigningarna uppför och de rafflande åken nedför. Specifikationer: Ett återvunnet 70D 3-lagers GORE-TEX®-tyg. Teknisk passform. Längd innersöm: 84 cm i M. Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib W’s.

Storlek

3 599 kr
5 999 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lyngen Gore-Tex Pro Pants är Norrønas lättaste, mest packbara och vattentäta skidbyxor speciellt utvecklad för topptur. Dessa lätta och minimalistiska skidbyxor i dammodell besitter en exemplarisk andningsförmåga och är avsedda för dagar med krävande toppbestigningar och hisnande utförsåkning i alla väder, men passar även för andra skidaktiviteter, klättring och vandring.

Lyngen Gore-Tex Pro Pants är tillverkade i en perfekt blandning av två olika teknologier: Huvudtyget är ett 3-lagers 70D GORE-TEX® PRO tyg med en 100% återvunnen nylonyta för att säkerställa ett hållbart och pålitligt väderskydd med en optimerad ventilationsförmåga. De nedre benen är förstärkta med ett lätt 200D Vectran™-tyg för att öka hållbarheten där byxorna tenderar att utsättas för slitage från skidans vassa stålkanter. Den vävda insidan ger maximal rörlighet genom att förhindra att tyget fastnar mot huden eller understället, så att du kan röra dig så obesvärat som möjligt. Lyngen Gore-Tex Pro Pants är minimalistisk i sin design och har därför inga onödiga detaljer, därav dess låga vikt. Däremot är byxan utrustad med väsentliga detaljer såsom två rymliga lårfickor varav den ena har en mindre ficka för extra förvaring, en liten nyckelficka, Custom-Fit Waist™ lösning i midjan för enkel och smidig justering och fästen för hängslen. En snäpptightning under knäet möjliggör åtdragning runt benet för att förhindra löst tyg som är i vägen under branta stigningar och med ventilationsdragkedjor längs med låren har du snabb och lättillgänglig luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger. Bensluten är anpassningsbara med hjälp av justerbara snölås och blixtlås som löper från underbenet ned längs pjäxans skaft så att du enkelt kan justera bredden mellan stigningarna uppför och de rafflande åken nedför.

Specifikationer:
Ett återvunnet 70D 3-lagers GORE-TEX®-tyg.
Teknisk passform.
Längd innersöm: 84 cm i M.
Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib W’s.