• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna W Lyngen Down850 Hood Indigo Night
Norröna W Lyngen Down850 Hood Indigo Night
Rea 40%

Norröna

Norröna W Lyngen Down850 Hood Indigo Night

Lyngen Down850 Hood är den komprimerbara dunjackan som är det ultimata isoleringsplagget för toppturer. Det är Norrønas lättaste dunjacka med huva som håller dig varm när du bestiger nya höjder. Denna damjacka håller packningens vikt nere och kan enkelt stuvas ned i en packficka. Lyngen down850 Hood är tillverkad i lätt, dunsäker 10D återvunnen nylon och har dunfyllning som uppfyller RDS 2.0 850 FP. Med en justerbar och hjälmkompatibel huva har du ett tryggt och värmande skydd uppe på fjälltopparna och med ett yttre bröstficka förseglad med blixtlås har lättillgänglig och smidig förvaring. Den nedre fållen är utrustad med dragsko och med powerstretchmuddar vid ärmsluten håller du dig varm och torr medans snö och väta enkelt håller sig på utsidan. Släng smidigt ner Lyngen down850 Hood i packningen inför ditt topptursäventyr så har du alltid en räddare i nöden när kylan tränger på – för härliga, långa och lyckade dagar på bergstopparna! Specifikationer: Material: 10D 100% återvunnet nylon. Dun: Down 850 FP med RDS 2.0. Teknisk passform. Väger 338 g, dunvikt 158 g.

Storlek

2 939 kr
4 899 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lyngen Down850 Hood är den komprimerbara dunjackan som är det ultimata isoleringsplagget för toppturer. Det är Norrønas lättaste dunjacka med huva som håller dig varm när du bestiger nya höjder. Denna damjacka håller packningens vikt nere och kan enkelt stuvas ned i en packficka. Lyngen down850 Hood är tillverkad i lätt, dunsäker 10D återvunnen nylon och har dunfyllning som uppfyller RDS 2.0 850 FP. Med en justerbar och hjälmkompatibel huva har du ett tryggt och värmande skydd uppe på fjälltopparna och med ett yttre bröstficka förseglad med blixtlås har lättillgänglig och smidig förvaring. Den nedre fållen är utrustad med dragsko och med powerstretchmuddar vid ärmsluten håller du dig varm och torr medans snö och väta enkelt håller sig på utsidan.

Släng smidigt ner Lyngen down850 Hood i packningen inför ditt topptursäventyr så har du alltid en räddare i nöden när kylan tränger på – för härliga, långa och lyckade dagar på bergstopparna!

Specifikationer:
Material: 10D 100% återvunnet nylon.
Dun: Down 850 FP med RDS 2.0.
Teknisk passform.
Väger 338 g, dunvikt 158 g.