• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Norröna W Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood Indigo Night
Norröna W Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood Indigo Night
Rea 40%

Norröna

Norröna W Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood Indigo Night

Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood är en funktionell vindjacka delvis isolerad för högintensiva skidturer men passar också till andra aktiviteter med medel till hög intensitet, det är utan tvekan Norrønas varmaste och mest kompakta mellanlager för skidturer. För att uppnå egenskaper med en utmärkt kombination av låg vikt, god andningsförmåga och utmärkt vindskydd har Norrøna använt sig av återvunnen aeronylon som huvudmaterial. När det kommer till jackans isolering så erbjuder det en enastående och marknadsledande värme-till-vikt-förhållande, det är nämligen återvunnet PrimaLoft Silver™. För att säkerställa maximal prestanda har man kartlagt olika nyckelområden på övre delen av kroppen och använt detta för att placera extra isolering där det behövs. Jackan är utrustade med nyckelfunktioner som två stora bröstfickor med blixtlås tillräckligt stora för att rymma dina stighudar, en hjälmkompatibel huva med tryckknapp för att hålla den på plats när den är nedrullad, en extra främre knapp för ett halvstängt läge, ledade armbågar samt elastiska muddar och nederkant. Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood är en otroligt funktionell, teknisk delvis isolerat vindskal, som är det perfekta valet när du ska ut på tur! Specifikationer: Pertex® 20D 100% återvunnen aeronylon (49 g/m2). Yttermaterialet för de isolerade områdena är 20D 100% återvunnen aeronylon (39 g/m2). Isolering: 100 % återvunnen PrimaLoft Silver TM-polyester (80g/m2). Teknisk passform.

Storlek

1 919 kr
3 199 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood är en funktionell vindjacka delvis isolerad för högintensiva skidturer men passar också till andra aktiviteter med medel till hög intensitet, det är utan tvekan Norrønas varmaste och mest kompakta mellanlager för skidturer. För att uppnå egenskaper med en utmärkt kombination av låg vikt, god andningsförmåga och utmärkt vindskydd har Norrøna använt sig av återvunnen aeronylon som huvudmaterial.

När det kommer till jackans isolering så erbjuder det en enastående och marknadsledande värme-till-vikt-förhållande, det är nämligen återvunnet PrimaLoft Silver™. För att säkerställa maximal prestanda har man kartlagt olika nyckelområden på övre delen av kroppen och använt detta för att placera extra isolering där det behövs. Jackan är utrustade med nyckelfunktioner som två stora bröstfickor med blixtlås tillräckligt stora för att rymma dina stighudar, en hjälmkompatibel huva med tryckknapp för att hålla den på plats när den är nedrullad, en extra främre knapp för ett halvstängt läge, ledade armbågar samt elastiska muddar och nederkant. Lyngen Aero80 Insulated Zip Hood är en otroligt funktionell, teknisk delvis isolerat vindskal, som är det perfekta valet när du ska ut på tur!

Specifikationer:
Pertex® 20D 100% återvunnen aeronylon (49 g/m2). Yttermaterialet för de isolerade områdena är 20D 100% återvunnen aeronylon (39 g/m2).
Isolering: 100 % återvunnen PrimaLoft Silver TM-polyester (80g/m2).
Teknisk passform.