• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Swix TS6 Liquid Blue, -4°C/-12°C 50ml
Swix TS6 Liquid Blue, -4°C/-12°C 50ml

Swix

Swix TS6 Liquid Blue, -4°C/-12°C 50ml

Swix TS6 Liquid Blue är en flytande toppvalla utformad för tävlingsanvändning. Rekommenderas vid temperaturer från -2 °C till -8 grader.TS07L är som bäst under normala vinterfören, under noll grader. Den klarar av en mängd olika fören, oavsett luftfuktighet. Håll flaskan 10–15 cm ovanför belaget och spreja på ett tunt lager. För att jämna ut produkten och ta bort överflödig vätska rekommenderar vi att du borstar med en filtkork (T0021) direkt efter applicering. Låt sedan produkten torka och polera med en nylonborste. För bättre slitstyrka rekommenderar vi att du gnuggar in produkten med Roto-fleece (T0018F-2) efter att den torkat och sedan polerar med en nylonborste. Specifikationer: Flourfri Flytande men ändå mycket slitstark Utmärkt som bas för toppvalla Ger bra glid i varierande fören Swix TS-serie med flytande glidvalla rekommenderades under skid-VM 2021

1 000 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Swix

Swix TS6 Liquid Blue är en flytande toppvalla utformad för tävlingsanvändning. Rekommenderas vid temperaturer från -2 °C till -8 grader.TS07L är som bäst under normala vinterfören, under noll grader. Den klarar av en mängd olika fören, oavsett luftfuktighet.

Håll flaskan 10–15 cm ovanför belaget och spreja på ett tunt lager. För att jämna ut produkten och ta bort överflödig vätska rekommenderar vi att du borstar med en filtkork (T0021) direkt efter applicering. Låt sedan produkten torka och polera med en nylonborste. För bättre slitstyrka rekommenderar vi att du gnuggar in produkten med Roto-fleece (T0018F-2) efter att den torkat och sedan polerar med en nylonborste.

Specifikationer:

Flourfri
Flytande men ändå mycket slitstark
Utmärkt som bas för toppvalla
Ger bra glid i varierande fören
Swix TS-serie med flytande glidvalla rekommenderades under skid-VM 2021