• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Swix PS5 Turquoise, -10°C/-18°C, 180g
Swix PS5 Turquoise, -10°C/-18°C, 180g

Swix

Swix PS5 Turquoise, -10°C/-18°C, 180g

Swix PS5 glidvalla för skidresor, träning och grundvallning. PS5 rekommenderas från -10 °C till -18 grader. PS5är seriens hårdaste valla och är ett utmärkt val i kalla fören tack vare sin överlägsna slitstyrka och torra friktionsegenskaper. PS5 är ett utmärkt val för både alpin- och längdskidåkare. Trots att detta är en valla för kalla fören gör dess smältpunkt den lättare att applicera än många liknande vallor i detta område, utan att glidegenskaperna försämras. PS5 fungerar bra på alla typer av snö i kyla. Från nysnö till transformerad snö och konstsnö. Påstrykningen med vallajärn på en skate- eller alpinskida ska ta cirka 8–10 s. Vallan kan värmas upp igen efter kylning till rumstemperatur (10 min) för bättre slitstyrka. Sickla efter cirka en minut. Det är viktigt att ha ett bra vallajärn för att vallan ska smältas effektivt. PS5 kan användas som tävlingsvalla i sig själv eller som grundvalla för andra tävlingsprodukter. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 150 °C. Ersätter CH5X. Specifikationer: Flourfri En allroundglidvalla för alpin- och längdskidåkning Utmärkta torrfriktionsegenskaper Ersätter CH5X. För skidresor, träning och tävling 180 gram

200 kr

7 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Swix

Swix PS5 glidvalla för skidresor, träning och grundvallning. PS5 rekommenderas från -10 °C till -18 grader.

PS5är seriens hårdaste valla och är ett utmärkt val i kalla fören tack vare sin överlägsna slitstyrka och torra friktionsegenskaper. PS5 är ett utmärkt val för både alpin- och längdskidåkare. Trots att detta är en valla för kalla fören gör dess smältpunkt den lättare att applicera än många liknande vallor i detta område, utan att glidegenskaperna försämras. PS5 fungerar bra på alla typer av snö i kyla. Från nysnö till transformerad snö och konstsnö.

Påstrykningen med vallajärn på en skate- eller alpinskida ska ta cirka 8–10 s. Vallan kan värmas upp igen efter kylning till rumstemperatur (10 min) för bättre slitstyrka. Sickla efter cirka en minut. Det är viktigt att ha ett bra vallajärn för att vallan ska smältas effektivt. PS5 kan användas som tävlingsvalla i sig själv eller som grundvalla för andra tävlingsprodukter. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 150 °C. Ersätter CH5X.

Specifikationer:

Flourfri
En allroundglidvalla för alpin- och längdskidåkning
Utmärkta torrfriktionsegenskaper
Ersätter CH5X.
För skidresor, träning och tävling

180 gram