• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Redster STI 90 LC
Atomic Redster STI 90 LC
NY

Atomic

Atomic Redster STI 90 LC

ATOMIC REDSTER STI 90 LC Atomic Redster STI 90 LC är en superfin racepjäxa med extra allt, anpassad för juniorer med smala fötter.Skalet är tillverkat i en Slim Race Shell konstruktion som gör den lättare att flexa samtidigt som den bibehåller stabiliteten och vridstyvheten. Detta gör att STI är något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien. STI är den smalaste racingpjäxan på marknaden. Passar därför raceåkaren med smal fot och Memory Fit tillsammans med en World Cup liner tillåter åkaren att anpassa både skal och innersko för optimal passform. Power Control låter förare justera både framåtlutningen och den exakta styvheten på pjäxan – vilket låter dem låsa in sin föredragna känsla för massor av självförtroende på tävlingsdagen. Junioråkare kommer att känna att de är i de stora ligorna med Redster STI 90 LC. SPECIFIKATIONER: 93 mm Racing Last 35 mm Velcro Strap World Cup Liner 16° (Default) / 18° / 0° Slim Race Shell Regular Cuff - All Sizes Racing Sole (non-replaceable) Alpine Norm ISO 5355 - Type A 22/22.5 - 27/27.5 AE5024420

Storlek

4 860 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC REDSTER STI 90 LC

Atomic Redster STI 90 LC är en superfin racepjäxa med extra allt, anpassad för juniorer med smala fötter.Skalet är tillverkat i en Slim Race Shell konstruktion som gör den lättare att flexa samtidigt som den bibehåller stabiliteten och vridstyvheten. Detta gör att STI är något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien.

STI är den smalaste racingpjäxan på marknaden. Passar därför raceåkaren med smal fot och Memory Fit tillsammans med en World Cup liner tillåter åkaren att anpassa både skal och innersko för optimal passform.

Power Control låter förare justera både framåtlutningen och den exakta styvheten på pjäxan – vilket låter dem låsa in sin föredragna känsla för massor av självförtroende på tävlingsdagen. Junioråkare kommer att känna att de är i de stora ligorna med Redster STI 90 LC.

SPECIFIKATIONER:
93 mm Racing Last
35 mm Velcro Strap
World Cup Liner
16° (Default) / 18° / 0°
Slim Race Shell
Regular Cuff - All Sizes
Racing Sole (non-replaceable)
Alpine Norm ISO 5355 - Type A

22/22.5 - 27/27.5

AE5024420