• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
POC Opsin Clarity Comp Uranium Black/Spektris Blue
POC Opsin Clarity Comp Uranium Black/Spektris Blue

Uranium Black/Spektris Blue

POC

POC Opsin Clarity Comp Uranium Black/Spektris Blue

Opsin Clarity Comp är en skidgoggle som är designad för att kunna lita på sikten under tävling och riktigt höga farter. Clarity Comp-linserna är utvecklade i samarbete med industriledande Carl Zeiss och har färgtoner som är skapade för att förstärka kontraster under korta perioder av hög intensitet där inget annat än perfekt sikt duger. Den cylindriska linsformen är optimerad för ett väldigt brett synfält med minimal distortion. Linserna är lätta att byta, vilket betyder att det är lätt att skifta lins efter rådande förhållanden. Detaljer som ett trelagersskum och en mjuk ram gör att Opsin Clarity Comp är komfortabel och flexibel även vid riktigt låga temperaturer. Storleken på ramen är idealisk för medelstora ansikten. Opsin Clarity Comp är designad specifikt för tävling och har därför detaljer som ventilation med ett skum i hög densitet för att förhindra ett för högt luftflöde vid höga hastigheter och ge en obehindrad sikt.

Färger

  • POC Opsin Clarity Comp Hydrogen White/Spektris Blue
  • POC Opsin Clarity Comp Uranium Black/Spektris Blue
1 599 kr

1 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

POC

Opsin Clarity Comp är en skidgoggle som är designad för att kunna lita på sikten under tävling och riktigt höga farter. Clarity Comp-linserna är utvecklade i samarbete med industriledande Carl Zeiss och har färgtoner som är skapade för att förstärka kontraster under korta perioder av hög intensitet där inget annat än perfekt sikt duger.

Den cylindriska linsformen är optimerad för ett väldigt brett synfält med minimal distortion. Linserna är lätta att byta, vilket betyder att det är lätt att skifta lins efter rådande förhållanden.

Detaljer som ett trelagersskum och en mjuk ram gör att Opsin Clarity Comp är komfortabel och flexibel även vid riktigt låga temperaturer. Storleken på ramen är idealisk för medelstora ansikten.

Opsin Clarity Comp är designad specifikt för tävling och har därför detaljer som ventilation med ett skum i hög densitet för att förhindra ett för högt luftflöde vid höga hastigheter och ge en obehindrad sikt.