• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Atomic Count Jr HD RS Red/Pink Copper HD + 2 linser
Atomic Count Jr HD RS Red/Pink Copper HD + 2 linser

Red

Atomic

Atomic Count Jr HD RS Red/Pink Copper HD + 2 linser

Atomic Count JR HD RS är skidglasögon för juniorer som tävlar i alpint med ett fantastiskt synfält och en båge i juniorstorlek, plus 2 extra linser inklusive en för kvällsåkning. När du kämpar dig igenom träning och tävling i åldersgrupp räknas varje bit av utveckling och självförtroende – det är därför Atomic har genomarbetat optiken på dessa Count JR HD RS. De har sfäriska dubbla stereolinser med nio lager av avancerad spegelbeläggning för att ge ungdomar förtroende för vad som väntar. De kommer i en junior medelstorlek med ett liknande brett synfält som senior Count-glasögon. Live Fit-ramen formar sig efter ansiktet när de sätter på den för en bra passform direkt ur lådan. De är gjorda för att matcha Atomics racinghjälmar i juniorstorlek, och de kommer med två extra linser, inklusive en för kvällsracing. Specifikationer: Cat. 3-2 Lins: Pink/Copper HD Extra Lins 1: Pink/Blue Stereo Extra Lins 2: Clear Lens Live Fit Frame Over The Glasses Compatible (OTG LITE) Adaptive LF Tri-Layer Face Foam Silicone-coated Strap Incl. Microfiber Goggle Bag WC Lens Setup HD Lens Technology Spherical Double Lens Easy Lens Switch Anti-scratch Outer Lens (PC) Hydrophobic Lens Coating Anti-fog Inner Lens (AC) AN5106100

1 350 kr

4 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

Atomic Count JR HD RS är skidglasögon för juniorer som tävlar i alpint med ett fantastiskt synfält och en båge i juniorstorlek, plus 2 extra linser inklusive en för kvällsåkning.
När du kämpar dig igenom träning och tävling i åldersgrupp räknas varje bit av utveckling och självförtroende – det är därför Atomic har genomarbetat optiken på dessa Count JR HD RS. De har sfäriska dubbla stereolinser med nio lager av avancerad spegelbeläggning för att ge ungdomar förtroende för vad som väntar. De kommer i en junior medelstorlek med ett liknande brett synfält som senior Count-glasögon. Live Fit-ramen formar sig efter ansiktet när de sätter på den för en bra passform direkt ur lådan. De är gjorda för att matcha Atomics racinghjälmar i juniorstorlek, och de kommer med två extra linser, inklusive en för kvällsracing.

Specifikationer:

Cat. 3-2

Lins: Pink/Copper HD
Extra Lins 1: Pink/Blue Stereo
Extra Lins 2: Clear Lens

Live Fit Frame
Over The Glasses Compatible (OTG LITE)
Adaptive LF Tri-Layer Face Foam
Silicone-coated Strap
Incl. Microfiber Goggle Bag
WC Lens Setup

HD Lens Technology
Spherical Double Lens
Easy Lens Switch
Anti-scratch Outer Lens (PC)
Hydrophobic Lens Coating
Anti-fog Inner Lens (AC)

AN5106100