• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
POC Zonula Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue
POC Zonula Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue

Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue

POC

POC Zonula Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue

POC Zonula Clarity Comp kombinerar ultimat funktion med ett mer hållbart förhållningssätt till produktion för att leverera skidglasögon med ultimat användbarhet. Ett exceptionellt stort synfält och lätt utbytbara sfäriska linser med Clarity Comp-teknik gör skidglasögonen till det naturliga valet för skidracing. En ramkonstruktion som gör skidglasögonen lätta att hantera utan att röra vid linserna, och gör att linserna kan bytas enkelt genom att klämma ihop den. Ramen och remmen är konstruerade av 47 % biobaserade material (i vikt), kombinerar styrka och hållbarhet med minskad miljöpåverkan. Clarity Comp Spektris Blue är en lins med blåaktig spegel och ett violett ljus. Clarity Comp-linser är det idealiska valet för kortare, mer intensiva perioder på berget. En rad olika nyanser säkerställer optimal syn i en mängd olika ljusförhållanden. En extra lins, Clarity Comp No Mirror och en mjuk glasögonpåse som kan användas som rengöringsduk ingår. Specifikationer: Clarity Comp Spektris Blue CAT 2 VLT 22% Clarity Comp No Mirror CAT 1 VLT 49%

Färger

  • POC Zonula Clarity Comp Hydrogen White Uranium Black/Spektris Blue
  • POC Zonula Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue
  • POC Zonula Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Clarity Comp Low Light
  • POC Zonula Clarity Comp Aventurine Yellow/Uranium Black/Spektris Blue
2 599 kr

5 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

POC

POC Zonula Clarity Comp kombinerar ultimat funktion med ett mer hållbart förhållningssätt till produktion för att leverera skidglasögon med ultimat användbarhet. Ett exceptionellt stort synfält och lätt utbytbara sfäriska linser med Clarity Comp-teknik gör skidglasögonen till det naturliga valet för skidracing.

En ramkonstruktion som gör skidglasögonen lätta att hantera utan att röra vid linserna, och gör att linserna kan bytas enkelt genom att klämma ihop den.
Ramen och remmen är konstruerade av 47 % biobaserade material (i vikt), kombinerar styrka och hållbarhet med minskad miljöpåverkan.

Clarity Comp Spektris Blue är en lins med blåaktig spegel och ett violett ljus.

Clarity Comp-linser är det idealiska valet för kortare, mer intensiva perioder på berget. En rad olika nyanser säkerställer optimal syn i en mängd olika ljusförhållanden.

En extra lins, Clarity Comp No Mirror och en mjuk glasögonpåse som kan användas som rengöringsduk ingår.

Specifikationer:

Clarity Comp Spektris Blue CAT 2 VLT 22%
Clarity Comp No Mirror CAT 1 VLT 49%