• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic RS Ski Wheelie 4 Pairs Red
Atomic RS Ski Wheelie 4 Pairs Red
NY

Atomic

Atomic RS Ski Wheelie 4 Pairs Red

ATOMIC RS SKI WHEELIE 4 PAIRS  Atomic RS Ski Wheelie 4 Pairs är idealisk för raceåkare som reser med många skidor. Den är slitstark, med en vatten- och fläckavvisande utsida och ett lättstädat foder. Den passar minst 4 par skidor – och kan ta upp till sex beroende på deras bredd, alla skyddade så att en skidas bindning inte repar en annans ytterskikt. Och de vadderade kompressionsremmarna gör att du kan packa dina skidor tätt och säkert. Den har ett handtag framtill för rullning sedan ytterligare handtag så att en fulladdad väska kan hanteras av två personer, och de 8,5 cm stora hjulen gör den lätt att manövrera, även när den är fullpackad. SPECIFIKATIONER: 50x45x45cm  5000g Tarpaulin Lining, 600D PE with PU Coating, 500D PE with PU Coating, PVC free, Water- and Stain-resistant. Top Handle, Length Adjustment: Daisy Chain, Side Handles, External Compression Straps, Fully Padded, Cushioned Handles, Ski Length Adjuster, Internal Zippered Pocket. Easy Cleaning Tarpaulin Lining, Name Tag Print, Silent Big Wheels (8.5 cm).  AL5050610

3 360 kr

1 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC RS SKI WHEELIE 4 PAIRS 

Atomic RS Ski Wheelie 4 Pairs är idealisk för raceåkare som reser med många skidor. Den är slitstark, med en vatten- och fläckavvisande utsida och ett lättstädat foder. Den passar minst 4 par skidor – och kan ta upp till sex beroende på deras bredd, alla skyddade så att en skidas bindning inte repar en annans ytterskikt. Och de vadderade kompressionsremmarna gör att du kan packa dina skidor tätt och säkert. Den har ett handtag framtill för rullning sedan ytterligare handtag så att en fulladdad väska kan hanteras av två personer, och de 8,5 cm stora hjulen gör den lätt att manövrera, även när den är fullpackad.

SPECIFIKATIONER:

50x45x45cm 
5000g

Tarpaulin Lining, 600D PE with PU Coating, 500D PE with PU Coating, PVC free,
Water- and Stain-resistant.

Top Handle, Length Adjustment: Daisy Chain, Side Handles, External Compression Straps, Fully Padded, Cushioned Handles, Ski Length Adjuster, Internal Zippered Pocket. Easy Cleaning Tarpaulin Lining, Name Tag Print, Silent Big Wheels (8.5 cm). 

AL5050610