• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Redster STI 70 LC
Atomic Redster STI 70 LC
NY

Atomic

Atomic Redster STI 70 LC

ATOMIC REDSTER STI 70 LC Atomic Redster STI 70 LC är en superfin racepjäxa med extra allt, anpassad för juniorer med smala fötter och mindre ben. Skalet är tillverkat i en Slim Race Shell konstruktion som gör den lättare att flexa samtidigt som den bibehåller stabiliteten och vridstyvheten. Detta gör att STI är något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien. STI är den smalaste racingpjäxan på marknaden, passar därför raceåkaren med smal fot och Memory Fit tillsammans med en World Cup liner tillåter åkaren att anpassa både skal och innersko för optimal passform.  Många justeringsmöjligheter, Redster STI 70 LC har en högpresterande World Cup liner som skapar ett exakt gränssnitt mellan skal och fot och fungerar med V3 Tongue System för att helt finjustera din passform. Detta är en pjäxa som är redo att prestera och junioråkare kommer att ha massor av självförtroende på tävlingsdagen och känna att de är i de stora ligorna med Redster STI 70 LC. SPECIFIKATIONER: 93 mm Racing Last 35 mm Velcro Strap World Cup Liner 16° (Default) / 18° / 0° Slim Race Shell Regular Cuff - All Sizes Racing Sole (non-replaceable) Alpine Norm ISO 5355 - Type A 22/22.5 - 27/27.5 AE5024440

Storlek

4 580 kr

I lager

Ange information för montering

Pjäxornas längd i mm
Åkarens vikt i kg
Övriga monteringsanvisningar
  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC REDSTER STI 70 LC

Atomic Redster STI 70 LC är en superfin racepjäxa med extra allt, anpassad för juniorer med smala fötter och mindre ben.

Skalet är tillverkat i en Slim Race Shell konstruktion som gör den lättare att flexa samtidigt som den bibehåller stabiliteten och vridstyvheten. Detta gör att STI är något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien. STI är den smalaste racingpjäxan på marknaden, passar därför raceåkaren med smal fot och Memory Fit tillsammans med en World Cup liner tillåter åkaren att anpassa både skal och innersko för optimal passform. 

Många justeringsmöjligheter, Redster STI 70 LC har en högpresterande World Cup liner som skapar ett exakt gränssnitt mellan skal och fot och fungerar med V3 Tongue System för att helt finjustera din passform. Detta är en pjäxa som är redo att prestera och junioråkare kommer att ha massor av självförtroende på tävlingsdagen och känna att de är i de stora ligorna med Redster STI 70 LC.

SPECIFIKATIONER:

93 mm Racing Last
35 mm Velcro Strap
World Cup Liner
16° (Default) / 18° / 0°
Slim Race Shell
Regular Cuff - All Sizes
Racing Sole (non-replaceable)
Alpine Norm ISO 5355 - Type A

22/22.5 - 27/27.5

AE5024440