• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Redster STI 150 Lifted
Atomic Redster STI 150 Lifted
NY

Atomic

Atomic Redster STI 150 Lifted

ATOMIC REDSTER STI 150 LIFTED Atomic Redster STI 150 Lifted är ett par racepjäxor med riktigt tight passform och grym prestanda. Pjäxan som Atomic's åkare på världscupen väljer, utformad för lätta, mindre åkare som vill attackera banan vid varje tillfälle de får. Slim Race Shell erbjuder den perfekta balansen mellan flexibilitet och kontroll. Detta gör att STI något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien. Sulan har en 5 mm Injected Lift för att ge mer hävstång så att du kan köra varje sväng med självförtroende.  Den 93 mm Narrow Fit-lästen är perfekt för dig med en smalare fot, och Mimic World Cup-linern skapar en responsiv anslutning till pjäxan så att åkare kan köra sina skidor så hårt som möjligt. V3 Tongue System låter dig välja plösen som passar bäst för din kropp, för en perfekt passform mellan ditt smalben och pjäxan. Om du vill åka snabbt från port till port till mål, var som Sofia Goggia och skaffa ett par Redster STI. Ej Alpine Norm ISO 5355 - Sulan behöver slipas ner. SPECIFIKATIONER: 93 mm Racing Last 55 mm Professional Dual Strap Mimic World Cup Regular Cuff - All Sizes 16° (Default) / 18° / 0° Racing Sole (non-replaceable) Slim Race Shell, + 5mm Lifted Sole Height 22/22.5 - 29/29.5 AE5025960

Storlek

8 300 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC REDSTER STI 150 LIFTED

Atomic Redster STI 150 Lifted är ett par racepjäxor med riktigt tight passform och grym prestanda. Pjäxan som Atomic's åkare på världscupen väljer, utformad för lätta, mindre åkare som vill attackera banan vid varje tillfälle de får. Slim Race Shell erbjuder den perfekta balansen mellan flexibilitet och kontroll. Detta gör att STI något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien. Sulan har en 5 mm Injected Lift för att ge mer hävstång så att du kan köra varje sväng med självförtroende. 

Den 93 mm Narrow Fit-lästen är perfekt för dig med en smalare fot, och Mimic World Cup-linern skapar en responsiv anslutning till pjäxan så att åkare kan köra sina skidor så hårt som möjligt. V3 Tongue System låter dig välja plösen som passar bäst för din kropp, för en perfekt passform mellan ditt smalben och pjäxan. Om du vill åka snabbt från port till port till mål, var som Sofia Goggia och skaffa ett par Redster STI.

Ej Alpine Norm ISO 5355 - Sulan behöver slipas ner.

SPECIFIKATIONER:

93 mm Racing Last
55 mm Professional Dual Strap
Mimic World Cup
Regular Cuff - All Sizes
16° (Default) / 18° / 0°
Racing Sole (non-replaceable)
Slim Race Shell,
+ 5mm Lifted Sole Height

22/22.5 - 29/29.5

AE5025960