• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Redster SL CTD Svart
Atomic Redster SL CTD Svart
NY

Atomic

Atomic Redster SL CTD Svart

ATOMIC REDSTER SL CTD Atomic Redster SL CTD är inte "som" slalomhjälmarna som bärs av Atomic-proffs – det är hjälmen som de bär, inklusive Mikaela Shiffrin, Marco Schwarz och Manuel Feller! Hastighet och säkerhet finns i varje detalj av denna otroligt viktiga del av racingutrustning: den unika kombinationen av AMID, Holo Core och PC Racecase har finjusterats av Atomic race-avdelning för att ge skydd på världscupnivå.  Hjälmen har Shocksense, smart hjälmteknologi som övervakar stötskador från fall och portar. När det gäller komfort är Redster SL så ombonad att du glömmer att du har den på dig! Den kommer med ett 360° Fit System och Atomic Live Fit – ett unikt memory foam-system som formar sig efter din huvudform för en omedelbar individuell passform. Plus ett höjdjusterbart hakskydd (slalombåge) ingår i kartongen. Sätt på den, gå in i ”race mode”. SPECIFIKATIONER: S (51-55) M (55-59) L (59-63) XL (63-65) Shocksense, AMID, Holo Core.  360° Fit System, Live Fit, 3D Molded Ear Pads.  PC Racecase / Aircon Venting / Remove-/Washable Full Cap Liner, 3MTM X-Static Lining.  Atomic Shocksense App, Impact Assessment, SOS Alert Function, Magnetic Fidlock® Buckle, Adjustable Chin Guard included, Removable Goggle Clip, Helmet Bag.  CE EN 1077:2007 CLASS B, ASTM F 2040 AN5006302

Storlek

3 600 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC REDSTER SL CTD

Atomic Redster SL CTD är inte "som" slalomhjälmarna som bärs av Atomic-proffs – det är hjälmen som de bär, inklusive Mikaela Shiffrin, Marco Schwarz och Manuel Feller! Hastighet och säkerhet finns i varje detalj av denna otroligt viktiga del av racingutrustning: den unika kombinationen av AMID, Holo Core och PC Racecase har finjusterats av Atomic race-avdelning för att ge skydd på världscupnivå. 

Hjälmen har Shocksense, smart hjälmteknologi som övervakar stötskador från fall och portar. När det gäller komfort är Redster SL så ombonad att du glömmer att du har den på dig! Den kommer med ett 360° Fit System och Atomic Live Fit – ett unikt memory foam-system som formar sig efter din huvudform för en omedelbar individuell passform. Plus ett höjdjusterbart hakskydd (slalombåge) ingår i kartongen. Sätt på den, gå in i ”race mode”.

SPECIFIKATIONER:

S (51-55)
M (55-59)
L (59-63)
XL (63-65)

Shocksense, AMID, Holo Core. 
360° Fit System, Live Fit, 3D Molded Ear Pads. 

PC Racecase / Aircon Venting / Remove-/Washable Full Cap Liner, 3MTM X-Static Lining. 

Atomic Shocksense App, Impact Assessment, SOS Alert Function, Magnetic Fidlock® Buckle, Adjustable Chin Guard included, Removable Goggle Clip, Helmet Bag. 

CE EN 1077:2007
CLASS B,
ASTM F 2040

AN5006302