• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Icon 10
Atomic Icon 10
NY

Atomic

Atomic Icon 10

ATOMIC ICON 10 Atomic Icon 10 är bindningen för de yngsta, smartaste och lättaste juniorerna som börjar se seriösa prestationer på banan med en DIN-skala på 3-10. Denna TÜV-certifierade bindning ger den perfekta balansen mellan vikt och prestanda för junioråkare som letar efter kontroll genom portarna i slalom och storslalom.  Bindningen är monterad direkt under pjäxan för att maximera energiöverföringen till skidan för mindre atleter och förhöjda bromsar är instoppade nära hälen, vilket gör det lättare att få skidorna på kant. En racer pedal gör att pjäxsulan kan sitta direkt på AFD-plattan för den mest direkta energiöverföringen. PA-material i stål och glasfiber håller saker och ting på plats! SPECIFIKATIONER: DIN: 3-10 REKOMMENDERAD VIKT: 31-100 kg 262 - 361 mm AD5002304

2 360 kr

5 st

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC ICON 10

Atomic Icon 10 är bindningen för de yngsta, smartaste och lättaste juniorerna som börjar se seriösa prestationer på banan med en DIN-skala på 3-10. Denna TÜV-certifierade bindning ger den perfekta balansen mellan vikt och prestanda för junioråkare som letar efter kontroll genom portarna i slalom och storslalom. 

Bindningen är monterad direkt under pjäxan för att maximera energiöverföringen till skidan för mindre atleter och förhöjda bromsar är instoppade nära hälen, vilket gör det lättare att få skidorna på kant. En racer pedal gör att pjäxsulan kan sitta direkt på AFD-plattan för den mest direkta energiöverföringen. PA-material i stål och glasfiber håller saker och ting på plats!

SPECIFIKATIONER:

DIN: 3-10
REKOMMENDERAD VIKT: 31-100 kg
262 - 361 mm

AD5002304