• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Atomic Count JR HD RS Red/Pink Copper HD + 2 linser
Atomic Count JR HD RS Red/Pink Copper HD + 2 linser
Rea 30%

Red

Atomic

Atomic Count JR HD RS Red/Pink Copper HD + 2 linser

ATOMIC COUNT JR HD RS Atomic Count JR HD RS är skidglasögon för juniorer som tävlar i alpint med ett fantastiskt synfält och en båge i juniorstorlek, plus 2 extra linser inklusive en för kvällsåkning. När du kämpar dig igenom träning och tävling i åldersgrupp räknas varje bit av utveckling och självförtroende – det är därför Atomic har genomarbetat optiken på dessa Count JR HD RS. De har sfäriska dubbla stereolinser med nio lager av avancerad spegelbeläggning för att ge ungdomar förtroende för vad som väntar. De kommer i en junior medelstorlek med ett liknande brett synfält som Senior Count-goggles. Live Fit-ramen formar sig efter ansiktet när de sätter på den för en bra passform direkt ur lådan. De är gjorda för att matcha Atomics racinghjälmar i juniorstorlek, och de kommer med två extra linser, inklusive en för kvällsracing. SPECIFIKATIONER: Live Fit Frame, Over The Glasses Compatible (OTG LITE), Adaptive LF Tri-Layer Face Foam, Silicone-coated Strap, Incl. Microfiber Goggle Bag, WC Lens Setup. HD Lens Technology, Spherical Double Lens, Easy Lens Switch, Anti-scratch Outer Lens (PC), Hydrophobic Lens Coating, Anti-fog Inner Lens (AC). Lins: Pink/Copper HD Extra Lins 1: Pink/Blue Stereo Extra Lins 2: Clear Lens AN5106100

980 kr
1 400 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

ATOMIC COUNT JR HD RS

Atomic Count JR HD RS är skidglasögon för juniorer som tävlar i alpint med ett fantastiskt synfält och en båge i juniorstorlek, plus 2 extra linser inklusive en för kvällsåkning.

När du kämpar dig igenom träning och tävling i åldersgrupp räknas varje bit av utveckling och självförtroende – det är därför Atomic har genomarbetat optiken på dessa Count JR HD RS. De har sfäriska dubbla stereolinser med nio lager av avancerad spegelbeläggning för att ge ungdomar förtroende för vad som väntar. De kommer i en junior medelstorlek med ett liknande brett synfält som Senior Count-goggles. Live Fit-ramen formar sig efter ansiktet när de sätter på den för en bra passform direkt ur lådan. De är gjorda för att matcha Atomics racinghjälmar i juniorstorlek, och de kommer med två extra linser, inklusive en för kvällsracing.

SPECIFIKATIONER:

Live Fit Frame, Over The Glasses Compatible (OTG LITE), Adaptive LF Tri-Layer Face Foam, Silicone-coated Strap, Incl. Microfiber Goggle Bag, WC Lens Setup.

HD Lens Technology, Spherical Double Lens, Easy Lens Switch, Anti-scratch Outer Lens (PC), Hydrophobic Lens Coating, Anti-fog Inner Lens (AC).

Lins: Pink/Copper HD
Extra Lins 1: Pink/Blue Stereo
Extra Lins 2: Clear Lens

AN5106100