• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Presentkort
Presentkort

Alpingaraget

AlpingaragetPresentkort

Ett presentkort på Alpingaraget är en av de bästa presenterna en skidåkare kan få! Presentkortet går att använda i vår fysiska butik på Birger Jarlsgatan 127 i Stockholm och är giltigt i två år från utfärdandet. Finns inte värdet du söker ovan så kan du kombinera flera värden så gör vi ett presentkort på den totala summan. Om du lägger in flera belopp ska du ange under kommentarer om du vill ha ett presentkort på totalen eller att det ska delas enligt ordern. Du får presentkortet som PDF via mejl efter att vi har hanterat ordern. Normalt sker detta under kontorstid på vardagar. Under sommaren kan vi enbart hantera presentkort under våra öppettider vilket gör att det kan dröja några dagar innan det kommer. Öppettider: https://alpingaraget.se/kundservice/butik ÖPPETTIDER Inga rabattkoder är giltiga vid köp av presentkort

Mer info: Info om presentkort!

Har du några frågor kring våra presentkort? Hör av dig till hej@alpingaraget.se.

2500 sek

250 kr

I lager

Ange information för montering

Presentkortet skickas digitalt med epost. Vill du även ha presentkort via posten?
  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Alpingaraget

Ett presentkort på Alpingaraget är en av de bästa presenterna en skidåkare kan få!

Presentkortet går att använda i vår fysiska butik på Birger Jarlsgatan 127 i Stockholm och är giltigt i två år från utfärdandet.

Finns inte värdet du söker ovan så kan du kombinera flera värden så gör vi ett presentkort på den totala summan. Om du lägger in flera belopp ska du ange under kommentarer om du vill ha ett presentkort på totalen eller att det ska delas enligt ordern.

Du får presentkortet som PDF via mejl efter att vi har hanterat ordern. Normalt sker detta under kontorstid på vardagar.

Under sommaren kan vi enbart hantera presentkort under våra öppettider vilket gör att det kan dröja några dagar innan det kommer.

Öppettider: https://alpingaraget.se/kundservice/butik

ÖPPETTIDER

Inga rabattkoder är giltiga vid köp av presentkortMer info: Info om presentkort!Har du några frågor kring våra presentkort? Hör av dig till hej@alpingaraget.se.