• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Presentkort
Presentkort

Alpingaraget

AlpingaragetPresentkort

Ett presentkort på Alpingaraget är en av de bästa presenterna en skidåkare kan få! Presentkortet går att använda i vår fysiska butik på Birger Jarlsgatan 127 i Stockholm och är giltigt i två år från utfärdandet. Finns inte värdet du söker ovan så kan du kombinera flera värden så gör vi ett presentkort på den totala summan. Du kan givetvis också köpa ett presentkort till valfritt värde i vår fysiska butik. Inga rabattkoder är giltiga vid köp av presentkort Du får presentkortet som PDF via mejl efter att vi har hanterat ordern. Normalt sker detta under kontorstid på vardagar. OBS Kolla din skräppost då det ibland fastnar där. Har du några frågor kring våra presentkort? Hör av dig till hej@alpingaraget.se.

2500 sek

250 kr

I lager

Ange information för montering

Presentkortet skickas digitalt med epost. Vill du även ha presentkort via posten?
  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Alpingaraget

Ett presentkort på Alpingaraget är en av de bästa presenterna en skidåkare kan få!

Presentkortet går att använda i vår fysiska butik på Birger Jarlsgatan 127 i Stockholm och är giltigt i två år från utfärdandet.

Finns inte värdet du söker ovan så kan du kombinera flera värden så gör vi ett presentkort på den totala summan. Du kan givetvis också köpa ett presentkort till valfritt värde i vår fysiska butik.

Inga rabattkoder är giltiga vid köp av presentkort

Du får presentkortet som PDF via mejl efter att vi har hanterat ordern. Normalt sker detta under kontorstid på vardagar. OBS Kolla din skräppost då det ibland fastnar där.

Har du några frågor kring våra presentkort? Hör av dig till hej@alpingaraget.se.