• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Salomon Shift Pro 80 T
Salomon Shift Pro 80 T

Salomon

Salomon Shift Pro 80 T

Salomons SHIFT PRO 80 T AT är framtagen för att hjälpa unga åkare att utveckla sin potential. Här har tekniken och passformen hos en vuxenpjäxa anpassats för yngre fötter. Low Tech-inlägg och ett Surelock-system ger stor rörelsefrihet i gångläge och oöverträffad stabilitet och prestanda under åkningen. GripWalk finns förmonterat, vilket ger säkrare grepp och god komfort vid gång. Salomon SHIFT PRO 80T AT kombinerar stabiliteten och kraften från en sann alpin pjäxa men är väldigt mångsidig med sitt grymma gåläge! Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butiken. Salomon Shift Pro 80 AT passar dig som söker en pjäxa att utforska hela berget från topp till botten! Specifikationer: Salomon SHIFT PRO 80T AT Flex: 80 JR Läst: 100 mm Vikt: 1550 g Techinserts Gåläge

Storlek

4 500 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Salomon

Salomons SHIFT PRO 80 T AT är framtagen för att hjälpa unga åkare att utveckla sin potential. Här har tekniken och passformen hos en vuxenpjäxa anpassats för yngre fötter. Low Tech-inlägg och ett Surelock-system ger stor rörelsefrihet i gångläge och oöverträffad stabilitet och prestanda under åkningen. GripWalk finns förmonterat, vilket ger säkrare grepp och god komfort vid gång.

Salomon SHIFT PRO 80T AT kombinerar stabiliteten och kraften från en sann alpin pjäxa men är väldigt mångsidig med sitt grymma gåläge!

Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butiken.

Salomon Shift Pro 80 AT passar dig som söker en pjäxa att utforska hela berget från topp till botten!
Specifikationer:
Salomon SHIFT PRO 80T AT
Flex: 80 JR
Läst: 100 mm
Vikt: 1550 g
Techinserts
Gåläge