• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Fischer Ranger Pro 130 GW 23/24
Fischer Ranger Pro 130 GW 23/24

Fischer

Fischer Ranger Pro 130 GW 23/24

Fischer Ranger Pro 130 GW är en uppdaterad variant av föregångaren Ranger 130. Denna pjäxa är fullproppad med ny grym teknologi. Det uppgraderade TPU-skalet och kragen förbättrar stötdämpningen, styvheten och erbjuder progressiv flex. Den erbjuder lätt känsla, utmärkt prestanda i alla miljöer och optimal passform och komfort både när det kommer till gång, och när du susar nedför backen. Den har en enkel design, intuitiv ski/walk-mekanik och ett anpassningsbart 130 flex-skal som gör att du kan njuta av långa dagar i backen. Pjäxan är också försedd med Dynafit-insatser vilket ökar mångsidigheten. Den eleganta 99 mm lästen och kolförstärkta Grilamid-skalet garanterar en åtsittande passform och säker känsla i vilken hastighet som helst. Och det med en minimivikt på endast 1600g. När de bästa åken väntar på andra sidan av en lång backe kommer Ranger Free's utmärkta gångbarhet att bli din nya bästa vän. Du växlar enkelt till gåläge via spaken på manschetten vilket ökar rörligheten. Den perfekta åretrunt pjäxan helt enkelt! Specifikationer: Fischer Ranger Pro 130 GW Flex: 130 Läst: 101mm Vikt: 1780 g Vibram® TPU Skal Inbyggt gåläge

Storlek

8 399 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Fischer

Fischer Ranger Pro 130 GW är en uppdaterad variant av föregångaren Ranger 130. Denna pjäxa är fullproppad med ny grym teknologi. Det uppgraderade TPU-skalet och kragen förbättrar stötdämpningen, styvheten och erbjuder progressiv flex. Den erbjuder lätt känsla, utmärkt prestanda i alla miljöer och optimal passform och komfort både när det kommer till gång, och när du susar nedför backen. Den har en enkel design, intuitiv ski/walk-mekanik och ett anpassningsbart 130 flex-skal som gör att du kan njuta av långa dagar i backen. Pjäxan är också försedd med Dynafit-insatser vilket ökar mångsidigheten.

Den eleganta 99 mm lästen och kolförstärkta Grilamid-skalet garanterar en åtsittande passform och säker känsla i vilken hastighet som helst. Och det med en minimivikt på endast 1600g.

När de bästa åken väntar på andra sidan av en lång backe kommer Ranger Free's utmärkta gångbarhet att bli din nya bästa vän. Du växlar enkelt till gåläge via spaken på manschetten vilket ökar rörligheten. Den perfekta åretrunt pjäxan helt enkelt!

Specifikationer:
Fischer Ranger Pro 130 GW
Flex: 130
Läst: 101mm
Vikt: 1780 g
Vibram®
TPU Skal
Inbyggt gåläge