• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Fischer Ranger One 115 GW 23/24
Fischer Ranger One 115 GW 23/24

Fischer

Fischer Ranger One 115 GW 23/24

Fischer Ranger One 115 GW är Fischers allmountain / hybrid touring pjäxa som erbjuder en bra passform med en hög prestanda. Fischer Ranger One 115 GW har en mediumbred läst och passar åkaren som vill ha en relativt lätt pjäxa med mycket krut i. Det inbygda gåläget möjliggör att du får utforska berget både uppför och nedför. Skillnaden på dam och unisex pjäxor är att dam pjäxor har ett lite lägre skaft och formen på innerskon är mer anpassat för kvinnors anatomi på underben och fötter Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butiken. Specifikationer: Fischer Ranger One 115 GW Flex: 115 Läst: 99mm Vikt: 1750g (25,5) Inbyggt gåläge Primaloft® Liner Vacuum GRIPWALK

Storlek

7 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Fischer

Fischer Ranger One 115 GW är Fischers allmountain / hybrid touring pjäxa som erbjuder en bra passform med en hög prestanda.
Fischer Ranger One 115 GW har en mediumbred läst och passar åkaren som vill ha en relativt lätt pjäxa med mycket krut i.
Det inbygda gåläget möjliggör att du får utforska berget både uppför och nedför.

Skillnaden på dam och unisex pjäxor är att dam pjäxor har ett lite lägre skaft och formen på innerskon är mer anpassat för kvinnors anatomi på underben och fötter

Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butiken.
Specifikationer:
Fischer Ranger One 115 GW
Flex: 115
Läst: 99mm
Vikt: 1750g (25,5)
Inbyggt gåläge
Primaloft® Liner
Vacuum
GRIPWALK