• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Dynafit Youngstar
Dynafit Youngstar

Dynafit

Dynafit Youngstar

Seven Summit Youngstar för barn och ungdomar har anpassad flex för lätta åkare. Youngstar är optimala i de flesta typer av terräng och underlag, inklusive pistade backar. Skidan har en solid träkärna i poppel med glasfiberlaminat och kolfiber i en välbyggd och stryktålig sandwich-konstruktion. Heltäckande sidokanter i ABS är slitstarka och ger fartstabilitet även på stökigt underlag. Vid djupa snöförhållanden lyfter rockerprofilen i nosen för ökat flyt i åkningen. Specifikationer: Specifikation - Full Sidewall - Single Radius - Konstanta egenskaper - POMOCA-infästning - Fem olika längder - från och med 120 cm till 160 cm (USP) - Vikt: 1050 gram (längd 140 cm) Poplar - Paulownia Core Kombinationen av poppel och Paulownia i skidans fulla längd ger optimalt flex. Styvheten i de långa poppelfibrerna kompletterar Paulownias låga vikt och täthet vilket ger exakt kontroll. Full Sidewall Slagtåligt ABS längs hela skidans kant ger maximal upptagning av kraften. En konstruktionsprincip som minimerar användningen av material i sidoväggen - lägre höjd med ökad bredd längs med skidans längd, ökad vridstyvhet och kanttryck. Vid avancerad skidåkning och bergsklättring betyder det maximal precision i kantkontrollen.

Storlek

3 995 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • 10% rabatt vid köp av skida och bindning, ange koden  skida+bindning  i kassan
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Seven Summit Youngstar för barn och ungdomar har anpassad flex för lätta åkare. Youngstar är optimala i de flesta typer av terräng och underlag, inklusive pistade backar.

Skidan har en solid träkärna i poppel med glasfiberlaminat och kolfiber i en välbyggd och stryktålig sandwich-konstruktion. Heltäckande sidokanter i ABS är slitstarka och ger fartstabilitet även på stökigt underlag. Vid djupa snöförhållanden lyfter rockerprofilen i nosen för ökat flyt i åkningen.
Specifikationer:
Specifikation
- Full Sidewall
- Single Radius
- Konstanta egenskaper
- POMOCA-infästning
- Fem olika längder - från och med 120 cm till 160 cm (USP)
- Vikt: 1050 gram (längd 140 cm)

Poplar - Paulownia Core
Kombinationen av poppel och Paulownia i skidans fulla längd ger optimalt flex. Styvheten i de långa poppelfibrerna kompletterar Paulownias låga vikt och täthet vilket ger exakt kontroll.

Full Sidewall
Slagtåligt ABS längs hela skidans kant ger maximal upptagning av kraften. En konstruktionsprincip som minimerar användningen av material i sidoväggen - lägre höjd med ökad bredd längs med skidans längd, ökad vridstyvhet och kanttryck. Vid avancerad skidåkning och bergsklättring betyder det maximal precision i kantkontrollen.