• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Dynafit Tlt X
Dynafit Tlt X

Dynafit

Dynafit Tlt X

Dynafits senaste utvecklingen av TLT X är det optimala alternativet för dedikerade utövare som vill röra sig snabbt och lätt både uppför och utför, oavsett typ av terräng och snö. Den är byggd med Grilamid i både chassi och manschett och är förstärkt med en krysslagd struktur för ökad stabilitet och kraftöverföring. Tådelens design "Speed Nose" innebär en naturlig och följsam, energisparande rörelse uppför. Passformen är byggd för normala till breda fötter. Välbyggd och omslutande Custom Light innersko som varmluftformas för bästa tänkbara passform. TÜV certifierade inserts enligt Dynafit Master Step systemet. Specifikationer: Läst: 101 mm Vikt: 1030 gram Skaftets lutning: 15° eller 18° Skaftrotation: 60° Innersko: Dynafitter 5 Sula: Pomoca Climb Material: Grilamid förstärkt med glasfiber Grilamid® Speednose
 Ultra Lock System 5.0
 Master Step Twistfit


Storlek

7 799 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Dynafits senaste utvecklingen av TLT X är det optimala alternativet för dedikerade utövare som vill röra sig snabbt och lätt både uppför och utför, oavsett typ av terräng och snö. Den är byggd med Grilamid i både chassi och manschett och är förstärkt med en krysslagd struktur för ökad stabilitet och kraftöverföring. Tådelens design "Speed Nose" innebär en naturlig och följsam, energisparande rörelse uppför.

Passformen är byggd för normala till breda fötter. Välbyggd och omslutande Custom Light innersko som varmluftformas för bästa tänkbara passform. TÜV certifierade inserts enligt Dynafit Master Step systemet.

Specifikationer:

Läst: 101 mm
Vikt: 1030 gram
Skaftets lutning: 15° eller 18°
Skaftrotation: 60°
Innersko: Dynafitter 5
Sula: Pomoca Climb
Material: Grilamid förstärkt med glasfiber
Grilamid®
Speednose

Ultra Lock System 5.0

Master Step
Twistfit